Connect with us

3. SAYFA

Gaziantep’te 5 kişiyi öldüren Suriye uyruklu şahıs intihar etti

Gaziantep’te Suriye uyruklu erkek, 5 kişiyi öldürüp 2 kişiyi de yaraladıktan sonra intihar etti. Saldırganın psikolojik sorunları olduğu iddia edildi.

Published

on

Gaziantep’in Şahinbey ilçesi Üçoklar, Barak ve Vatan mahallelerinde meydana geldi. İddiaya göre, psikolojik sorunları olduğu öğrenilen Mustafa H. isimli Suriye uyruklu erkek, etrafına ölüm saçtı.

Mustafa H., ilk önce berberde bir kişiyi, sonra bir evde bulunan 4 kişiyi silahla ateş ederek öldürdü. Evdeki saldırıda 2 kişi de yaralandı. Katil zanlısı şahıs, daha sonra olay yerlerinden kaçarak uzaklaştı. Polis ekiplerinin peşine düştüğü katil zanlısı, farklı bir noktada yaşamına son verdi.

Yaşanan olaylar sonrası yaralananlar tedavi için çeşitli hastanelere kaldırılırken hayatını kaybeden ve yabancı uyruklu olduğu öğrenilen maktullerin cenazeleri ise tam kimlik tespiti için Gaziantep Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı.

Olayların yaşandığı noktalarda polis ekiplerince geniş güvenlik önlemleri alınırken soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.