Connect with us

FOTO GALERİ

Mükemmel bikiniye nasıl ulaşırız

Published

on

Mükemmel bikiniye nasıl ulaşırız

Fiziksel olarak iyi görünmek ve dış görünüşünüzden memnun olmak için, vücudunuzu tanımanız ve vücut tipinize uygun giyinmeniz oldukça önemli. Özellikle yaz döneminde, sahillerde daha çok görünen vücudunuzla barışabilmek için; sadece güzel görünen değil, kendinize yakışan modelleri tercih edin. Rahatlığın yanı sıra, kendinizi içinde iyi hissetmeniz de önemli.

Göğüs

Göğüsleriniz büyük ya da omuzlarınızdan itibaren geniş göğüs alanına sahip olabilirsiniz. Göğüs bölgenizi daha küçük göstermek için yapmanız gereken vücudunuzda dikkati farklı bir bölgeye çekmek. Kemerli tasarımları, tek parça mayoları deneyebilirsiniz. Bikini üstünü koyu ve altını açık renklerde seçerek de dikkati dağıtabileceğinizi unutmayın.

Klasik dolgulu üçgen bikininin en çok işe yaradığı duruma hoşgeldiniz! Biraz toparlayıcı bir bikini üstü, göğüslerinizin daha dolgun görünmesini sağlar. Tabii bu vücudunuzun geri kalanına da bağlı ama yine de renklerle oynayarak istediğiniz görünümü elde edebilirsiniz. Bikini üstünüz daha açık ve altınız daha koyu renklerde olursa, göğüslerinizin daha büyük olduğu izlenimini yaratabilirsiniz.

Bacak

Bacaklarınızın daha zarif, feminen ve uzun görünmesi için kenarı ipli bikini modellerini alışveriş listenize ekleyin. 80’lerin trendi bel kemiğine kadar oyuk olan modelleri tercih edebilirsiniz.

Boy

Özellikle çok fazla parça giyip de çeşitli hilelere başvuramayacağımız bir sahilde daha uzun boylu görünmek için düz ve tek renkte bir mayo en iyi tercihlerden biri. Eğer bikini ya da desenli bir tasarım tercih ederseniz, dikkati bedeninize çekmeniz yüksek bir olasılık.

Bel

Belinde çıkarılabilen bir kemer olan tek parça mayo modelleri belinizi daha ince gösterebilir ya da eğer zaten incecik bir beliniz varsa onu öne çıkarmanızı sağlar. Üstelik bu tip bir mayoyu gece bile body yerine giyebilirsiniz. Kemer kullanımı vücudu ikiye böldüğü için büyük göğüslerin daha orantılı görünmesine de yardımcı olur.

Kalça

Eğer kalçanızın biraz daha büyük ve çekici görünmesini istiyorsanız, renkli ve yüksek belli bikinileri tercih edebilirsiniz. Vintage görünümle plajın en farklı stiline sahip olacağınıza eminiz. Büzgü ve fiyonk gibi süslemeler de istediğiniz görüntüyü yakalamanızı sağlar.

Omuzlar

Eğer askı yanıklarından hoşlanmıyorsanız ve aynı zamanda omuzlarınızı biraz daha geniş göstermek istiyorsanız, sezonun giyim trendini bikini ve mayolara uygulayarak omuzları açık alternatifleri deneyebilirsiniz. Bandaj gibi göğüsleri saran ya da straplez modelleri de değerlendirmeyi unutmayın.

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir