Connect with us

Güncel

Renklerin katili bulundu!

Published

on

Beyoğlu Belediyesi yaptığı açıklamada “Fındıklı'daki merdivenleri biz boyamadık” demişti. Twitter kullanıcısı Mertcan Mertbilek'in paylaştığı fotoğrafta ise, resmi görevli oldukları anlaşılan 2 kişi basamakları boyarken görülüyor.

İstanbul Fındıklı'da, Karaköy ve Cihangir arasında gidilmesini sağlayan merdivenlerin bu sabah griye boyanmasının yankıları sürüyor. Beyoğlu Belediyesi yetkilileri “Biz yapmadık, kimin yaptığını araştırıyoruz” demişti. Twitter kullanıcısı Mertcan Mertbilek'in paylaştığı fotoğrafta resmi görevli oldukları anlaşılan 2 kişi, basamakları boyarken görülüyor.
karısık
Twitter'da paylaşılan yukarıdaki fotoğrafta ise, yine aynı merdivenlerde bütün gün nöbet tutan Belediye işçileri bulunuyor. İddiaya göre işçiler, merdivenlerin griye boyanmasının ardından uzun bir süre basamaklarda nöbet tuttular.
karısık
Karaköy’de yaşayan 64 yaşındaki orman mühendisi Hüseyin Çetinel tarafından boyanmıştı. “İnsanlar gülümsesinler diye” merdivenleri boyadığını söyleyen Çetinel'in renklendirdiği merdivenler, sosyal medyada da çok paylaşılmış ve pek çok insanı gülümsetmişti.

RADİKAL

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir