Connect with us

Güncel

“PKK istersi katliam yapsın!”

Published

on

AKP Sözcüsü Hüseyin Çelik MYK toplantısının ardından düzenlediği basın toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Çelik Başbakan'ın açıklayacağı demokratikleşme paketine ilişkin bilgi verirken ilgginç ifadeler kullandı. İşte Hüseyin Çelik'in demokratikleşme paketine ilişkin yaptığı açıklamalar:

“Paket hükümet Kandil İmralı üçgeninde hazırlanmadı”

“Demokratikleşme Paketi tartışılmaya devam ediliyor. Bu paket halkımızın talebidir. Sayın Bahçeli çok iyi bilsin ki bu paket Hükümet-Kandil-İmralı üçgeninde hazırlanmış bir paket değildir.

Tamamen demokratik yöntemlerle bu paketi hazırladığımızı bilmenizi isterim. Seçmene giderken bize destek verirseniz bunları yapacağız demişiz. Şu anda Sayın Başbakan’ın açıklayacağı demokratikleşme paketi kimsenin duymadığı bilmediği şeyler değil elbette. Bu AKP hükümetinin teklifidir. Bu tasarıya dönüştürülerek de Meclis’e getirilebilir. Başbakan’ın açıklamasından sonra bunların uzun değerlendirmesi olacaktır.

“PKK isterse katliam yapsın”

PKK ister silaha yeniden sarılsın. Teröre isterse yeniden dönsün. İster katliam yapsın böyle bir şey istemeyiz ama ne yaparsa yapsın biz vatandaşlarımızın kültürel haklarını verme konusunda hiçbir zaman vatandaşlarımızın temsilcisi olarak PKK’yı muhatap görmedik. Hiçbir şekilde PKK’nın merhametine bırakma durumumuz yoktur. Bu paketin çözüm sürecine katkı vermesini temenni ediyoruz. Bu demokratikleşme paketi Türkiye’nin ihtiyacıdır…”

 

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir