Connect with us

MEDYA

Sözünün arkasında duramayan yazar

Published

on

Sabah gazetesi yazarı Sevilay Yükselir CHP milletvekili Şafak Pavey için Twitter hesabından ağır bir ithamda bulunarak, “Bu ilk yalanı değil. İsviçre'de 1 çocuğu kurtarmak için mi yoksa kocası terk ettiği için mi o trenin önüne atladı sormak lazım kendisine” diye yazdı.

Pavey, büyük yankı bulan meclis konuşmasında başını örten AKP'li vekillerden birinin “Başımı açarak bir daha kirlenmeyeceğim” dediğini iddia etmiş ve bu sözleri eleştirmişti.

Ancak sözkonusu vekilin iddia edilen sözleri sarfetmediğini söyleyen Sabah yazarı Sevilay Yükselir, Twitter'daki açıklamalarıyla Şafak Pavey için ağır suçlamalarda bulundu. Pavey’in 1996′da, 19 yaşındayken Zürih’te bir tren istasyonunda geçirdiği ve bir koluyla, bacağını kaybettiği acı kazayla ilgili iddia ortaya atan Sevilay Yükselir “Bu ilk yalanı değil. İsviçre'de 1 çocuğu kurtarmak için mi yoksa kocası terk ettiği için mi o trenin önüne atladı sormak lazım kendisine!” dedi.

Sözünün arkasında duramadı

Sevilay Yükselir'in bu sözleri sosyal medyada olay oldu. Çok sayıda eleştiri alan Sevilay Yükselir, sözünün arkasında duramadı ve attığı bu tweetı sildi.

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir