Connect with us

SPOR

Terim resmen imzaladı

Published

on

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören'in geçen hafta görüştüğü ve el sıkıştığı A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim'e TFF yönetim kurulu toplantısında yaptığı “Hocam memleketinde imzalaman daha anlamlı olur” teklifine tecrübeli teknik adamdan “olur” cevabı geldi.

Demirören “Sözleşmeyi hocamızın memleketi Adana'da imzalatmak istedik. Bekleyen çok işimiz var. Hocamızı ikna ettik ki imzayı atalım. Hocamızla 5+2 yıllık bir mukavele yaptık. Bu bir ilk” İstikrarı hocamızla yakalayacağız. Uzun vadeli bir takım oluşturmak üzere anlaştık” dedi.

Terim: Reform yapmaya karar verdik

Fatih Terim Adana'daki imza töreninde şunları söyledi:

“İki gündür kendisine 'yok' demekten üzüntü duyuyorum ama buna karar verdik. Türk futbolunda reform yapmaya karar verdik. İnşallah bu yolda hep beraber, Türk futbolunun geleceğini inşa ederiz. Allah yolumuz açık etsin. Kendilerine bana duydukları güven nedeniyle teşekkür ediyorum. Türk futboluna hayırlı olsun. Eşim ülkede değil. Ona da buradan selam yolluyorum. Ona da bir sürpriz olacak. Allah yolumuzu açık etsin. Resmi çalışmayınca bazı şeyler işlemiyor. Ekibimiz aynı ekip. Milli maçlardan sonra bütün tasarruflarımızı başkana sunacağız. Geç kaldığımızın bazı şeyleri kapatacağız. Ekibe birçok arkadaş katılacaktır. 'Yeniden yapılanma' cümlesini yasakladık. Biz 'reform' diyoruz. Her dakika yeniden yapılanma olmaz.

“Fevzi için gerekeni yapacağız”

Fevzi Tuncay için gerekeni yapacağım. Sadece Fevzi için değil başka arkadaşlar için de bunu yapacağız.”

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir