Connect with us

Güncel

Makarna poşetlerine de kurdela kesilsin

Published

on

İkiz kardeşi Cemaat'le kanlı bıçaklı olan AKP 30 Mart yerel seçimleri öncesi paniğe kapıldı ve eline ne geçerse propoganda malzemesi yapmaya başladı. Hayırsverlerin ve belediyenin yardımı ile özürlü bir vatandaşa hibe edilen akülü araç, eşi benzeri görülmemiş bir protokol tarafından resmi açılışla hizmete sokuldu.

Giresun merkeze bağlı Duroğlu Beldesi’nde belediye ve yardımseverlerin katkılarıyla ihtiyaç sahibi bir kadına alınan akülü engelli aracının sahibine teslimi için tören düzenlendi.

Aracın yanına konulan kurdele, AKP İl Başkanı Hasan Aydın ve diğer ilgililer tarafından kesildi.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Giresun merkeze bağlı Duroğlu Beldesi’ne hibe edilen çöp kamyonunun dün hizmete sokulmasının ardından ilginç bir tören daha düzenlendi. Belediye ve yardımseverlerin katkısıyla ihtiyaç sahibi bir kadına alınan akülü engelli aracı, teslimi öncesi kurdelili ’açılış töreni’ düzenlendi.

ATP Giresun İl Başkanı Hasan Aydın, AKP Merkez İlçe Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, Duroğlu Belde Belediye Başkanı AKP’li Murat Kılıçaslan üstünde engelli kadının oturduğu engelli aracına gerilen kurdeleyi hepbirlikte ellerindeki makaslarla kesti.

Engelli aracındaki kurdelilinin ilgililer tarafından kesilmesi ilginç ve benzeri pek görülmeyen bir görüntü oluşturdu, çevredekiler olayı şaşkın bakışlarla izledi.

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir