Connect with us

DÜNYA

Hapishaneden Playboy kapağına

Published

on

Brezilyalı Ana Paula Maciel (31) Greenpeace'in 2013 Eylül'ünde Kuzey Buz Denizi’ndeki Arctic Sunrice gemisinde bulunan 30 eylemciden biriydi. O gemide Gizem Akhan adlı Türk kızı da bulunuyordu.

Bu eylemde Rus güvenlik güçleri tarafından gözaltına alınarak “korsanlık” ve “holiganlık” suçlamasıyla 60 gün hapiste kalan  Greenpeace eylemcisi Brezilyalı Ana Paula Maciel herkesi şoka sokan bir eylem daha yaptı ve Playboy'un Brezilya edisyonuna cesur pozlar verdi. Brezilya’nın önde gelen fotoğrafçılarından André Sanseverino, Maciel’in çekimlerini Amazon ormanlarında gerçekleştirdi.

ANA PAULA MACİEL FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

Poz verme teklifinin Sanseverino’dan geldiğini söyleyen Maciel, Greenpeace’in ters tepki vermesinden çekindiğini, ancak çevreci gruptan arkadaşlarının onu destekleyip cesaretlendirdiğini söyledi.

Maciel, “Arkadaşlarım bana 'Hiç çekinme yap. Kazandığın parayla güzel bir şey yaparsın’ dediler. Ben de yaptım” dedi.

Greenpeace eylemcisi, feminist gruplardan tepki almaktan çekinmediğini de “İçi boş ahlakçılık beni endişelendirmiyor. Çıplaklığın kabul gördüğü bir kültürden geliyorum” sözleriyle ifade eden Maciel, Playboy'dan ne kadar para aldığını ise açıklamadı.

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir