Connect with us

Güncel

Savcı Öz Zarrab’a fena çaktı

Published

on

17 Aralık Rüşvet ve Yolsuzluk Operasyonu'nun en önemli aktörü olan İran asıllı Rıza Zarrab, hapishaneden çıktıktan sonra “kaçtı, kaçacak” söylentilerine inat, ulusal yayın yapan bir televizyona çıkarak sözde bildiklerini anlattı.

Zarrab'ın televizyon kanalında konuştuklar tartışıldı, hala da tartışılıyor. Fakat ekranda kimsenin dikkatini çekmeyen bir ayrıntı, bu işlerin piri sayılan Ergenekon soruşturmasının eski efsane savcısı, bugünlerde ordan oraya sürülen savcı Zekeriya Öz'ün dikkatinden kaçmadı.

Yayında Rıza Zarrab'ın arkasında görünen Türk Bayrağı…

İşte o bayrak… Televizyonları başında programı izleyenler bir anlam veremese de pek çok kamu görevlisi o bayrağın ne anlama geldiğini çok iyi biliyor.

Herşeyden önce Rıza Zarrab kayıtlarda hala İranlı. Dolaysıyla Türkiye'de kamu görevi olması imkansız…

Sadece Ahaber değil bütün televizyon kanalları, devletin zirvesindeki isimlerle canlı ya da banttan yayın yaparken o kamu görevlisinin makamında yapılan çekimlerde Türk Bayrağı'nın kadraja girmesine azami özen gösterilir. Cumhurbaşkanı, Başbakan, bakanlar ve Genelkurmay Başkan'ları ile çekimlerde bu özen azami düzeyde gösterilir. Buna büyükelçiler ve diğer kamu görevlileri de mümkün mertebe özen gösterir.

Ahaber Zarrab'la yapılan röportajda Türk Bayrağı'nı televizyon kanalının Türk televizyonu olduğunu vurgulamak adına mı koydu. Yoksa “din ve derin” işlerin uzmanı Bekir Hazar'ın bilip kimsenin bilmediği başka bir şey mi var…!?

Yoksa o Türk Bayrağı ile söylenti olarak hala klaktan kulağa fısıldanan MİT ajanı olduğu iddiasanının dünya aleme ilan mı! Elbette televizyon kanalının yöneticileri buna bir açıklama getirir.

Fakat, savcı Zekeriya Öz, o bayraklı görüntüye anlamlı bir tweet attı. İşte o tweet:

karısık

 çok iyi bildiği ama hem İranlı olup, hem kamu görevi bulunmayan Rıza Zarrab'ın arkasında olmasına

çok gereksiz ama pek çok kamu görevlisinin ne anlama geldiğini çok iyi bildiği arkasında bariz şekilde görülen Türk Bayrağı

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir