Connect with us

Güncel

“Twitter hizaya geldi!”

Published

on

Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, Kahramanmaraş'ta düzenlenen Kutlu Doğum Haftası etkinliğine katıldı. AKP Genel Başkan Yardımcısı Yasin Aktay ve milletvekilleriyle gittiği camide sabah namazı kılan Atalay, dağıtılan çorbadan içti. Başbakan Yardımcısı Atalay, daha sonra Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam ve TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin ve Kahramanmaraş Valisi Şükrü Kocatepe'nin de katılımıyla Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nı ziyaret etti.

Burada soruları yanıtlayan Atalay, Twitter tarafından “haramzadeler333” ve “başçalan” isimli kullanıcıların hesaplarının Twitter tarafından buzlanmasını değerlendirirken şunları söyledi:

“Taleplerimiz bu yönde idi. Aslında sosyal medyayla sorunumuz yok. Hükümetimiz özgürlük alanlarını genişletmeye çalışıyor. Sosyal medya ortamında insanlara hakaret edilmesi, özel hayatlarının orada teşhir edilmesi vesaire gibi durumlarda da tabi yargıya götürdüler ve yargı bunların o ortamlardan çıkarılması kararını verdi. Ama bu talepler yerine getirilmedi. Onun için de biliyorsunuz TİB Twitter ile ilgili o kararı almıştı. O zaman da açıkladık, Twitter gelecek, ülkemizi muhatap alacak, yönetimi muhatap alacak burada görüşmeler yapacak, yargı kararlarımızı ciddiye alacak. Şimdi Twitter o hizaya geliyor. Esasen bunu diğer ülkelerde uyguluyordu, bundan sonra ülkemizde de hiçbir sorun olmayacak. Yani bizim sosyal medyayla bu anlamda hiç bir sorunumuz yok.”

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir