Connect with us

Güncel

Avukata bak avukata..!

Published

on

30 Mart Yerel Seçimleri'nden hemen önce bir kez daha gündeme gelen merhum Muhsin yazıcıoğlu cinayetine ilişkin birbirinden iddialı “şok” bilgiler peşpeşe geldi. “Yazıcıoğlu'nun helikopter kazası ile ilgli şok bilg”, “Muhsin Yazıcıoğlu'nun helikopter kazası ile ilgili flash” bilgi türünden haberler internet portallarından hiç eksik olmadı. Bu süreçte en “şok” edici bilgileri de Abdurrahman dilipak gündeme taşıdı.

Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölüm şeklinden ya da öldürülüş şeklinden otopsi sonuçlarına varıncaya kadar o kadar çok bilgi ve iddia ortaya atıldı ki, merhumun kendi ailesi bile nerdeyse sürmenaj geçirecek.

Son “şok” edici bilgi de hem parti yöneticisi hem de Yazıcıoğlu ailesinin avukatı Selami Ekici'den geldi. CNN Türk'te katıldığı canlı yayında cinayete ilişkin açıklamalarda bulunan avukat Selami Ekici'nin “şok” etkisi yarattığı söylenen bilgilerin veriliş şekli de gerçekten “şok” ediciydi.
 
BBP Genel Başkan Yardımcısı Avukat Selami Ekici, merhum Muhsin Yazıcıoğlu ile aynı helikopterde bulunan ve ölümüne kadar televizyon ekranlarından çığlıklarını duyduğumuz gazeteci merhum İsmail Güneş'in kaza anını helikopter havada iken kamerası ile kayda aldığını söyledi.

Buraya kadar her şey normaldi ancak avukat Selami Ekici, “Bu görüntülere ulaşır ulaşmaz kamuoyu ile paylaşacağız” dediği an asıl ekranları başında kendisini izleyen milyonlarca insanı “şok”a soktu.

Kim ne derse desin bir cinayet davasında (ki avukat beyin cinayet olmadığına ilişkin görüşü varsa açıklasın) davalı avukatı, katil zanlısını ele verecek, kimsenin bilmediği bir kanıtın varlığını bilecek ve onu ele geçirmeden kanıtı enine boyuna tarif edecek… “Bir de adresini verseydin bari” derler adama…

Televizyonda şov yapacağına bildiğin kanıtın peşine düş bul kardeşim. Hem merhumun siyasi varisi olacaksın hem savunma avukatı… Bir de henüz ele geçirmediğin bir kanıt konusunda açık vereceksin ne adına televizyonda endam göstermek adına! Sizin hukuk dilinde ne derler bilmeyiz ama Anadolu Türkçesi'nde, “Tavşana kaç tazıya tut politikası” derler…

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir