Connect with us

Güncel

İşkenceyle öldürüp aramalara katılmış!

Published

on

Adana'da kaybolan, bu sabah saatlerinde cesedine ulaşılan küçük Gizem'in öldürülmesi olayında sarsıcı ayrıntılar ortaya çıktı.

Adana'da bir haftadır kayıp olan 6 yaşındaki Gizem Akdeniz'in sabaha karşı cesedi bulundu. Minik Gizem'in bıçakla işkence edildikten sonra, boğularak öldürüldüğü, cesedinin de yakıldığı belirlendi. Cinayeti minik Gizem'in ablasıyla evlenmesine izin verilmeyen akrabaları 20 yaşındaki S.A.'nın intikam için işlediği belirlendi. S.A.'nın şüphe çekmemek için aileyle birlikte arama çalışmalarına da katıldığı ortaya çıktı.

Katil zanlısı S.A.'nın Gizem'in ablası Gamze'yle evlenmek istediği, ailenin buna karşı çıkması üzerine öfkeye kapılıp, intikam amaçlı minik kızı kaçırıp, öldürdüğü öğrenildi. Polis, cinayet şüphelisi S.A.'nın şüphe çekmemek için cinayetten sonra evde kıyafetini değiştirip aileyle birlikte arama çalışmalarına  katıldığını da belirledi.

ÇOK SIKI KORUMA

Bir sitede özel güvenlik görevlisi olarak çalışan ve 6 yaşındaki Gizem Akdeniz'in cinayet zanlısı olarak gözaltına alınan 25 yaşındaki S.A.'nın sorgusu tamamlandı.

Adana Barosu'ndan görevlendirilen avukat nezaretinde ifade veren S.A., geniş güvenlik önlemleri altında Adana Emniyet Müdürlüğü'nden çıkartıldı. Çelik yelekli olarak zırhlı araca bindirilen cinayet şüphelisi, olası linç girişimine karşı toplam 100 polis tarafından korundu.

Adli Tıp Birimi'nde sağlık kontrolünden geçirilen S.A., araca bindirilirken çevrede toplananlar da tepki gösterdi. “Böylelerini asmak gerek, hükümet her türlü kanunu çıkartıyor, bu gibi adamlar için idam kararını da çıkartsınlar” diye bağırarak S.A.'ya saldırmak isteyenleri polisler engelledi.

Cinayet şüphelisi S.A., daha sonra geniş güvenlik önlemi altında Adana Adliyesi'ne getirilip, cezaevi araçlarının giriş çıkış yaptığı kapından binaya alındı. Adliye çevresinde polis zırhlı araçlarla güvenlik önlemi aldı.

41 AVUKAT SAVUNMAYI REDDETTİ

Cinayet zanlısı S.A.'nın savunmasını Adana Barosu'ndan 41 avukatın reddettiği ortaya çıktı.

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir