Connect with us

MAGAZİN

Ayşe Arman’ın banyo halleri!

Published

on

Hürriyet yazarı Ayşe Arman, bir süredir kendisini motive etmek adına her sabah tartı üzerinde iken çektiği fotoğrafları İnstagram’dan 100 bin takipçisi ile paylaşıyor.

karısık
Kısa sürede 3 kilo veren Ayşe Arman, her sabah heyecanla banyosundaki tartının üzerine çıkarken fotoğrafçılıkta “ahmak gölgesi” denen bir hata ile yarı çıplak frikik vereceğini hiç düşünmemişti!

karısık

İnstagram çılgınlığına kendini kaptıran ünlü yazar Ayşe Arman, kilosunu gösteren ibreleri çekerken kendisinin iç çamaşırlı hallerini de çekti ve farkında olmadan bunları yayınladı.

karısık
Diyeceksiniz ki, “Biz Ayşe Arman’ın bikinili hallerini de gördük yarı çıplak hallerini de…” Biz de diyoruz ki, “ahmak gölgesi” her zaman masum değildir… Ayşe Arman bir gün tamamen çıplak çıkarsa o tartı aletine Allah muhafaza ayaklarından daha çirkin bir görüntü verebilir!

AHMAK GÖLGESİ NEDİR?

Kameramanlıkta ve fotoğrafçılıkta fotografı çeken kişinin güneşi arkasına alması,  objektifini doğrulttuğu objeyi, manzarayı çekerken kendi gölgesini de kareye yansıtması olayına “ahmak gölgesi” denir.  Genellikle de fotoğrafı çekilen nesnenin arkasındaki ayna ya da camdan fotoğrafı çeken kişinin kendi aksinin fotoğrafa yansımasıdır.

Genellikle acemi hatasıdır. Ama profesyoneller de zaman zaman dalgınlıkla bu hatayı yapar. Oscarlık filmlerde bile bu hataları görmek mümkündür.

AYŞE ARMAN İÇ ÇAMAŞIRLI

İşte o “ahmak gölgesi” kazası Ayşe Arman’ın da başına geldi. İnstagram’dan her sabah tartı üzerinde ne kadar kilo verdiğini gösteren elektronik göstergelerin fotoğrafını çekerken tartı aletinin camına yansıyan iç çamaşırlı hali ile frikik verdi.

66.7 kg olduğunu gösteren fotoğrafta Ayşe Arman, siyah iç çamaşırı ile takipçilerine poz vermiş oldu.

Ne diyelim kazasız günler Ayşe Arman..!

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir