Connect with us

Güncel

İstanbul yenik düştü

Published

on

İstanbul'da kuvvetli yağış bir çok yerde sel ve su baskınına, taşkınlara neden oldu.

karısık

Yağışın en çok etkilediği semtlerden biri ise Üsküdar'dı…

karısık

Sosyal medyada paylaşılan Üsküdar fotoğrafları, herkesi şok etti çünkü Üsküdar'da sahil yolu öyle taştı ki deniz ile kara ayrımı yapılamayacak hale geldi. İki kara fotoğraf da söze gerek bırakmadı:

karısık


15 DAKİKA YETTİ

Gaziosmanpaşa'da, yaklaşık 15 dakika aralıksız süren yağış nedeniyle yol üzerindeki bazı rögarlar taştı. Vatandaşlar zor anlar yaşadı. Yağmurdan kaçan vatandaşlar, Gaziosmanpaşa'da bulunan bir alışveriş merkezine sığındı. Sağanak yağmur, kısa süre sonra yerini doluya bıraktı. Bazıları şiddetli doludan başlarını tutarak korunmaya çalıştı. Yağmur ve dolu nedeniyle trafikte de yoğunluk yaşandı.

karısık

ANADOLU YAKASINDA SEL

Şiddetli yağış Anadolu Yakası’nda da etkili olurken özellikle Üsküdar ve Ataşehir gibi ilçelerde su baskınları yaşandı, yollar kapandı, vatandaşlar mahsur kaldı. Zor durumda kalan vatandaşlar uzun uğraşlar sonucu kurtarılabildi.


karısık
AMBULANS MAHSUR KALDI

Sağanak yağış Anadolu Yakası'nda da etkili oldu. Batı Ataşehir'de tıkanan rögarlar nedeniyle biriken su yolları kapladı. Göreve giden bir ambulans ile 2 servis minibüsü ve çok sayıda araç mahsur kaldı. İş makinesinin çalışması sonucu sular çekilirken, mahsur kalanlar da kendi imkanlarıyla kurtuldu.

karısıkTRAFİK FELÇ OLDU

Etkili yağış iş çıkışı trafiği ile birleşince yollardaki araçlar adeta durma noktasına geldi. Saat 19:40 itibarıyla trafik durumu ise şöyle:
karısık

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir