Connect with us

Sinema

Özel hayatı işinden etti

Published

on

Dizi sektörünün aranılan ismi iken Arda Turan'la yaşadığı fırtınalı birliktelik sonrası yeni isimlerle aşk yaşadığı dedikoduların önüne geçemeyen güzel oyuncu Sinem Kobal, çok istediği uzun metrajlı bir filmin başrolünü kaybetti.

Yapımcı Avşar Film, Andaç Haznedaroğlu’nun bir kadın hikâyesini anlatan filminde Sinem Kobal’ı başrol oynatmak konusunda prensip anlaşması yapmıştı. Ancak bu anlaşma Sinem Kobal'ın bir türlü durulmayan özel hayatı nedeni ile başlamadan sonlandı.

Avşar Film, Sinem Kobal'la birlikte başrol oynaması için Güneşi Beklerken dizisinin yıldızı Kerem Bursin'le masaya oturdu. Ancak, Kerem Bürsin'in film çekimleri için takvimi uymayınca bu anlaşma yapılamadı.

Sinem Kobal'la birlikte oynayacak partner arayışı  sürerken Sinem Kobal'ın isminin magazin sayfalarından hiç düşmemesi yapımcı şirketi endişelendirdi.

Tekstilci Kaan Kalyon ve İbrahim Çelikkol’la ismi anılan  Sinem Kobal’ın özel hayatıyla çok sık gündeme geldmesi üzerine Kobal’ın bu durumunun projenin önüne geçeceğini düşünen Avşar Film, kararını bir kez daha gözden geçirdi ve Sinem Kobal'ı yeni filmin oyuncu kadrosundan çıkardı.

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir