Connect with us

Güncel

Hamile kadının korkutan atlayışı

Published

on

Zeytinburnu'nda Beştelsiz Mahallesi'nde Mithatpaşa tramvay durağı yakınındaki bir binada patlama meydana geldi. Patlamada 1'i ağır 8 kişi yaralandı.

İŞTE 8 AYLIK HAMİLE KADININ BALKONDAN ATLAYIŞ ANI

Patlamanın meydana geldiği işyerinin üst katında oturan 8 aylık hamile Hostes Ayşe Akıllı ise dumandan boğulma tehlikesi atlattı. Hamile kadın yangın olasılığı ve duman nedeni ile evinin balkonundan atlamak istedi. Ancak, aşağıdaki vatandaşlar kendisi için karton mukavaalarla ve ellerine geçirdikleri esnek ve yumuşak malzemelerle Ayşe Akıllı için aşağıda adeta yangın yastığı oluşturdu.

Evinin balkonunda paniğe kapılan 8 aylık hamile Ayşe Akıllı tam aşağı atlayacakken aşağıdaki vatandaşlar bağırarak kendisini yönlendirmeye çalıştı. Vatandaşlar aşağıdaki hazırlığın tamamlanması için beklemesini ve çarşafın üzerine atlamasını istedi.

Mahalleli karton ve battaniyeleri branda gibi kullanarak yangın yastığı oluşturdu. Dumanlar yüzünden zor anlar yaşayan ve nefes almakta güçlük çeken hamile kadın kartonların üzerine atladı.

Hemen hastaneye götürülen genç kadının da bebeğinin de sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.
Hastanenin acil bölümü hekimi doktor Türkan Kasabalı, hamile kadının durumu hakkında “Şu an için görünen herhangi bir sıkıntısı yok ama gözetim altında tutuyoruz. Hayati riski yok'' dedi.

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir