Connect with us

Sinemalar'da Bu Hafta

15 Ağustos’ta vizyonda

Published

on

Yönetmenliğini Patrick Hughes'in yaptığı Cehennem Melekleri 3, 15 Ağustos'ta vizyona girecek. Filmde kimler yok ki… Olmayanlar da zaten 3-5 kuruşun hesabından kadroya gidememiş!

Serinin son halkasının perde arkasında da ilginç hikayeler var. Önce filmin öyküsü:

CEHENNEM MELEKLERİ 3'ÜN FRAGMANI İÇİN TIKLAYIN

Barney Ross, Lee Christmas ve ekibi hayatlarının en zorlu mücadelesiyle karşı karşıyalar! Bir zamanlar Barney ile birlikte ekibin kurulmasında rol alan Conrad Stonebanks, şimdilerde silah satıcısı olarak çalışmaktadır ve bu durum ekibin geri kalanını rahatsız eder. Bu nedenle Stonebanks ekibi dağıtmayı kafasına koymuştur. Barney ise karşı bir hamle olarak, yeni ve genç üyelerin de eklendiği ekibini yeniden toplar. Artık ekipmanları ve teknikleri de daha güçlü ve moderndir. Ancak karşılarına çıkacak her türlü kötülüğe tam olarak hazırlıklı mıdırlar?

Aksiyon hayranlarının favori serilerinden olan Cehennem Melekleri'nin son filmi, Sylvester Stallone,Jason Statham, Antonio Banderas, Jet Li, Wesley Snipes, Dolph Lundgren, Mel Gibson,
Harrison Ford, Arnold Schwarzenegger, Kelsey Grammer, Terry Crews, Randy Couture,
Kellan Lutz, Ronda Rousey, Victor Ortiz, Robert Davi gibi isimlerden oluşan yine efsanevi bir kadroyu bir araya getiriyor.

WESLEY SNİPES HAPİSHANEDEN SONRA İLK KEZ KAMERA KARŞISINDA

Orjinal adı The Expendables 3 olan bu film, bir zamanların Blade'i olarak tanıdığımız Wesley Snipes'ın hapishane günlerinden sonra kamera önüne geçtiği ilk film olarak da ayrıca önemli.

Aksiyon filmlerinin unutulmaz kahramanları, 2010 yılında Sylvester Stallone'un öncülüğünde bir araya gelmiş ve böylece The Expendables serisi başlamıştı. Filmin ilgiyle karşılanmasının ardından iki yıl sonra bir devam filmiyle seriye dönüşmüştü.

BRUCE WİLLİS GÜNLÜK 1 MİLYON DOLAR İSTEDİ

Bruce Willis'e Mr. Church rolü için günlük 750 bin dolar, toplamda ise 3 milyon dolar teklif edilmiş, ancak Willis bunun yerine günlük 1 milyon dolar talebinde bulunmuş. Bu isteği kabul etmeyen Sylvester Stallone ve yapımcılar, Willis'in yerine Harrison Ford ile anlaşmış.

MEL GİBSON KÖTÜ ADAM ROLÜNDE

Filmde kötü adam rolünde izleyeceğimiz Mel Gibson'a filmin yönetmenliğini üstlenmesi teklif edildi ancak Gibson, kadroya yalnızca oyuncu olarak katılmayı tercih etti.

JACKİE CHAN DE OLACAKTI AMA…

Sylvester Stallone, yıldızlarla dolu bu oyuncu kadrosuna Jackie Chan'i de eklemek istedi ve yardımcı rollerden biri için Chan'e teklif götürüldü. Ancak Chan, başrollerden birini istediği için teklifi geri çevirdi.

Filmde yer alması düşünülen oyuncular arasında Jackie Chan, Steven Seagal, Nicolas Cage ve Dwayne Johnson gibi isimler geçiyordu ancak anlaşmaya varılamadı.

Sylvester Stallone seriye taze kan gelmesini istiyordu ve bu nedenle Avustralyalı yönetmen Patrick Hughes'u seçti. Serinin ilk filmini bizzat Stallone yönetmiş, ikinci filmin yönetmen koltuğunda ise Simon West yer almıştı.

Filmin çekimleri 2013 Ağustos'unda başlayıp Ekim'de sona erdi ve Bulgaristan'daki NU Boyana Films stüdyolarında gerçekleştirildi.

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir