Connect with us

MAGAZİN

Özcan Deniz:Aile kurmak istiyorum

Published

on

Hürriyet Yazarı Ayşe Arman'ın pazar röportajında Özcan Deniz, yeni filminden, yakında yayınlanmaya başlayacak olan yeni dizisine, senaristliğinden, yönetmenliğine ve kazandığı paraya varıncaya kadar her konuyu konuştu.

Her konuyu konuşan Ayşe Arman, yakışıklı stara aşk dünyasını sormaz mı? Onu da sordu elbet. İşte Ayşe Arman'ın Özcan Deniz'le pazar röportajından aşk bölümü:

Aşk ne durumda?

O konuda çok şanslı değilim. Bir türlü tutturamadım o mayayı. Sadece şunu söyleyebilirim. Artık kalıcı olduğuna inanmayacağım kimseyle anılmak istemiyorum.

Bir ailenin olmasını, çocuğunun olmasını istemiyor musun?

İstemez miyim. Tabi ki istiyorum. Ama kafama uyan birini istiyorum. İnançları olan biri olsun istiyorum. Sadece Tanrı inancından bahsetmiyorum. Bütün inançları kastediyorum. Ailesine inancı olan, işine inancı olan, aşka inancı olan, geleceğe inancı olan. İnançsız insanlar vardır ya, hiçlik duygusu içinde yaşarlar, onlarla yapamam herhalde.

“AİLE KURMAK İSTİYORUM”

Film çek, dizi çek, albüm yap, konser ver. Hepsinden o kadar yüksek hazlar aldım ki… Ama artık tekrara düşüyorum. Yeni bir şey bulmam lazım. Yeni heyecan ve yeni tatlar peşindeyim. Belki de o yüzden aile kurmak istiyorum. Nasıl bir şeydir bilmiyorum. İyi midir kötü müdür, baş belası mıdır, şahane midir… Ama tatmak istiyorum.

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir