Connect with us

MAGAZİN

Mozart’ın Son Serenat’ını hiç böyle dinlemediniz

Published

on

Amerika Birleşik Devletleri'nde son yıllarda dünya starı rap ve hiphop müziğin temsilcisi siyahi kadın şarkıcıların kliplerinde çok öne çıkan twerk dansının farklı bir uygulaması tüm dünyada hızla yayılmaya başladı. Kalçada lokal bir bölgenin müzik eşliğinde ritmik hareketleri kimilerine seksi gelse de hayli zor bir dans türü.

MOZART EŞLİĞİNDE TWERK DANSINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

İşte o zor dansta genç bir kadın sınırlarını zorlayarak daha da zor olanı gerçekleştirdi. Üstelik alışılagelen rap ve hiphop şarkıları eşliğinde yapılan bu dansı, ilk kez Wolfgang Amadeus Mozart'ın ünlü bestesi Eine kleine Nachtmusik eşliğinde yaptı ...

Mozart'ın Son Seranatı eşliğinde memelerine dans ettiren Sara X isimli kadın, diğer twerk dansçılarından farklı olan bu denemesi ile dünya basınının da dikkatini çekti. Sara X, The Sun ve Huffington Post'a manşet olunca fenemon haline geldi.

Memeleriyle genellikle rap ve hiphop şarkıları eşliğinde bu dansı yapmaya çalışan genç kızlar hızla çoğalırken Sara X'in Mozart'ın bestesi ile zoru başarması
her zgeçen gün YouTube'da tık rekoruna koşuyor.

Kendisini “Dövme modeli” olarak tanıtan Sara X, videosunda herhangi bir hile olmadığını açıklarken, “dansım tamamen gerçek” dedi.

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir