Connect with us

Sinema

İkinci kez dizide oynayacak

Published

on

Avusturyalı yazar Christos Tsiolkas’ın çok satan kita- bı ‘The Slap’, ABD’de mini dizi oluyor. Başrolünde ünlü oyuncu Uma Thruman’ın yer alacağı diziyi En İyi Yönetmen Oscarı’na aday gösterilen Lisa Cholodenko yönetiyor

Avusturalyalı yazar Christos Tsiolkas’ın Man Booker adayı olarak gösterilen ve Britanya’da uzun süre en çok satanlar listesinin zirvesinde kalan romanı The Slap, ABD’de mini dizi olarak gösterilecek. Başrollerinde ünlü aktirist Uma Thurman’nın yer alacağı dizinin yönetmenliğini The Kids Are All Right filmiyle, En İyi Yönetmen Oscarı adayı Lisa Cholodenko üstlenecek.

Thurman, bir şov programının yazarlığını yapan ve aynı programın genç sunucusuna âşık Anouk adlı bir kadını canlandıracak. Dizi de ayrıca, Amerikalı oyuncu Peter Sarsgaard ve Star Trek filminin yıldızı Zachary Quinto rol alacak. The Slap Thurman’nın kariyerindeki ikinci dizi olacak. Ünlü yıldız en son, Danimarkalı yönetmen Lars Von Trier’in Nemfomanyak filminde sergilediği performansla eleştirmenlerin beğenisini kazanmıştı.
 

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir