Connect with us

Sinema

Angelina Jolie siyasete giriyor

Published

on

Oscarlı aktirist, yönetmen, senarist ve BM İyi Niyet Elçisi Angelina Jolie, politika ve son filmi Unbroken hakkında açıklamalarda bulundu. Ünlü yıldız, Vanity Fair’e verdiği röportajında, artık politikaya atılmanın zamanının geldiğini belirtirken, “ Yakın gelecekte politika ya da diploması alanlarında bir şeyler yapmak istiyorum, önemli olan hangi alanda daha çok işe yarayabileceğim” dedi.

Yönetmenliğini üstlendiği ve “kahramanım” dediği efsane maraton koşucusu Louis Zamperini’nin gerçek hayat hikâyesini konu alan Unbroken filminin çekimlerini yeni tamamlayan Jolie, Brad Pitt ile ilgili olan evliliği içinse, “Karı-koca olma fikrinden hoşlandığımı söyleyebilirim” dedi.

ESİR DÜŞEN BİR SPORCU

Unbroken, yazar Laura Hillenbrand’in çok satan aynı adlı romanından beyazperdeye uyarlandı. Eski bir maratoncu olan ve II. Dünya Savaşı sırasında Pasifik üzerinde bulunduğu uçağın düşmesinden sonra kurtularak, 47 gün boyunca bir şişme botta sürüklenerek sonunda Japon toplama ve ölüm kampında, iki buçuk yıl kadar esaret hayatı yaşayan Louis Zamperini’nin hayat hikâyesini anlatıyor.

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir