Connect with us

Sinema

Drew Barrymore sinemaya ara verdi

Published

on

Hollywood'un güzel oyuncusu Drew Barrymore, önceki akşam katıldığı bir şov programında, sinemaya bir süre ara vereceğini açıkladı.

2011’de evlendiği eşi Will Kopelman’la birlikte sahip oldukları iki çocuğunu büyütmek istediğini belirten Barrymore, bir süre oyunculuğa ara vereceğini açıkladı.

DREW BİYTH BARRYMORE FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

Anneliği hakkında da açıklamalarda bulunan ünlü oyuncu, “Çocuklarımı sıkı bir disiplin içinde büyütmüyorum. Hatta bir ebeveyn olarak o kadar dağınığım ki, her şeyi kaybediyorum” dedi. Barrymore, düzen konusunda kendini ‘tam bir felaket’ olarak nitelendirdiğini de sözlerine ekledi. 

DREW BARRYMORE KİMDİR

Drew Blyth Barrymore…  22 Şubat 1975 doğumlu olan Barrymore, daha 11 aylıkken bir köpek maması reklam filminde oynadı. Anne ve babası da sinema oyuncusu olan Drew Barrymore'u  Türk sinemaseverler ilk E.T. filminde gördü.

İlk filmi 1980'de Altered States'ti. 1981'de E.T.'de oynadı ve daha çocuk yaşta dünya çapında şöhret oldu. 1984'te çekilen Irreconcilable Differences filmindeki rolüyle Altın Küre'ye aday oldu.
 
Berrymore, küçük yaşta gelen şöhreti kaldırmakta zorlandı. 9 yaşında sigara ve alkol, 10 yaşında marijuana, 12 yaşında kokain bağımlısı oldu.

Bağımlılığı yüzünden genç yaşta kötü kız imajı çizdi. Filmlerinden daha çok özel hayatıyla anılıyordu. 1995'te Playboy dergisine soyundu.

1995'te Çığlık filminde rol aldı ve bu filmle uzun zamandır sinemada hasret kaldığı başarıyı tekrar yakaladı. Adeta yeniden doğmuş gibiydi.
Bu film sonrası özellikle romantik komedilerde oynadı. “The Wedding Singer”, “Never Been Kissed”, “50 First Dates”, “Music and Lyrics” gibi filmler ona başarı kazandırdı. Charlie'nin Melekleri ve Donnie Darko filmlerinde sadece oynamakla kalmadı ve filmlerin prodüktörlüğünü de üstlendi. 2005'te “My Date with Drew” adlı amatör bir film yapımcısının kendisine ulaşmasını konu alan bir filmin esin kaynağı oldu.

2007'de People Dergisi tarafından dünyanın en güzel kadını seçildi. Vücudunda altı dövme var. Liseyi bitiremeden terketti. Bir zamanlar uyuşturucu yuzunden sinemayı bırakma aşamasına geldi. Fakat tedavi oldu ve uyuşturucudan kurtularak sinemaya devam etti.
Bu kez sinemayı daha güzel bir amaç için bırakıyor. Küçük çocuklarına daha çok zaman ayırmak için.

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir