Connect with us

SPOR

Fener’in yedekleri dayanamadı

Published

on

Ziraat Türkiye Kupası E Grubu’nda Fenerbahçe, Şükrü Saracoğlu Stadı’nda Kayserispor’a 2-1 mağlup oldu. Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Kayserispor karşısına genç oyuncular ve ligde fazla oynama şansı bulamayan oyuncularla çıktı. Mücadelenin ilk bölümünde Fenerbahçe oldukça istekliydi.

Sarı-lacivertliler adına gol de 31. dakikada geldi. Bruno Alves’in ceza sahası dışından şut denemesi, genç Caner Koca’ya asist oldu. Caner de düzgün bir kafa vuruşuyla Fenerbahçe’yi Kadıköy’de 1-0 öne geçirdi. Ancak bu gole Kayserispor cephesinden cevap gecikmedi. 39. dakikada Fenerbahçe ceza sahasına giren Turgut Doğan Şahin, uzak direğe çok şık bir vuruş yaptı ve Kayserispor’a 1-1’lik beraberliği getirdi.

Maçın ilk devresi de bu skorla tamamlandı. İkinci yarıda Fenerbahçe, topa daha fazla sahip olan taraftı ancak sarı-lacivertliler bunu tabelaya yansıtamadı. Karşılaşmanın 89. dakikasında Kayserispor, 2-1 öne geçti. İbrahim Dağaşan’ın kullandığı serbest vuruşta, arka direğe hareketlenen Marko Simic, kafa vuruşuyla takımının 2-1 öne geçirdi.

Duraklamaların son saniyelerinde ise Hasan Ali Kaldırım’ın ağlara gönderdiği top, ofsayt nedeniyle gol değeri kazanmazken, Kayserispor sahadan 2-1’lik galibiyetle ayrıldı. Bu sonucun ardından Türkiye Kupası E Grubu’na, Kayserispor 3 puanla başladı. Fenerbahçe ise ilk maçından puan çıkaramadı.

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir