Connect with us

MEDYA

Erdoğan FITRAT açıklamasına bilimsel kaynak arıyor

Published

on

Alman Welt am Sonntag gazetesi, “Yalnız Sultan Erdoğan” başlığıyla tam sayfa yayınladığı haberinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'a İslam ülkelerinin bile aklına gelmeyen bir öneride bulundu ve, “Cumhurbaşkanı Erdoğan 600 milyon euro AK Saray projesine yatıracağına Filistinli Müslümanlara yardımcı olabilirdi. Filistin halkını düşünmeyen Cumhurbaşkanı Erdoğan Batıyla ilgilenmiyor” dedi.

Erdoğan'ın giderek Putin'e benzediğini belirterek ağır eleştirilerde bulunan gazete, ilginç bir iddia da ortaya attı. Alman gazetesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kızının da yöneticisi olduğu KADEM'in uluslararası toplantısında sarfettiği, “Kadın ile erkeği eşit konuma getiremezsiniz, o fıtrata terstir. Tabiatları bünyeleri fıtratları farklıdır. İş hayatında hamile bir kadını erkekle aynı şartlara tabii tutamazsınız” sözler için bilimsel kaynak aradığını ileri sürdü.

Gazete bu iddiası ile Erdoğan'ın “Amerika'yı Müslümanlar keşfetti” açıklamasından sonra Prof. Dr. Fuat Sezgin'i kaynak göstermesine atıfta bulunarak ironi yaptı.

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir