Connect with us

Güncel

Ankara’da Ağar bombası!

Published

on

Eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar’ın MHP’den aday adayı olduğu haberi siyaset kulislerini bir anda hareketlendirdi. Bu haberin ardından eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar tekzip yayınladı. MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın da açıklama yapmak zorunda kaldı.

Haberin medyada yer almasının ardından haberin asılsız olduğu, isim benzerliğinden kaynaklandığı ortaya çıktı. MHP'den aday olan kişinin eski Bakan Ağar değil, Burhaniye'de galericilik ve çiftçilik yapan Mehmet Ağar olduğu öğrenildi.

MHP'den Mehmet Ağar açıklaması

MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Semih Yalçın, Mehmet Ağar'ın adaylığıyla ilgili açıklama yaptı. Açıklamada şöyle denildi:

“Bazı medya sitelerinde “Eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar’ın, MHP'den milletvekili aday adayı” olduğuna dair asılsız haberler yayınlanmaktadır. Yine aynı tür haberlerde “Eski İçişleri Bakanı Sayın Ağar’ın bir zamanlar Balıkesir Edremit ilçesinin MHP ilçe başkanlığı” görevini yaptığı da ifade edilmektedir. Söz konusu eski ilçe başkanımız ve şu an aday adayımız olan Mehmet Ağar’ın eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar ile hiçbir ilgisi olmayıp, sadece isim benzerliğidir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.” 

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir