Connect with us

MEDYA

Don Kişot bile bu kadar yel değirmeni bulamamıştı!

Published

on

Havuz medyasının amiral gemisi Sabah, bugün (16 mart Pazartesi 2015) son derece iddialı, bir o kadar akıllara durgunluk verecek bir manşetle çıkıyor.

Gazetenin manşetten yayınlayacağı özel habere göre,  9 Mart'ta Saray'da Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplanan ikinci Bakanlar Kurulu'nda Erdoğan ve hükümet üyelerine 7 Haziran seçimlerinin güvenliğine ilişkin MİT'in hazırladığı bir istihbarat raporu sunuldu.

Raporda MİT, 7 Haziran seçimlerinin sabote edilme planlarından bahsetti. 7 Haziran seçim güvenliğini sarsacak saldırının gelebileceği terör örgütleri de raporda bir bir sıralandı. Listede kimler yok ki!

Çözüm Süreci'nin taraflarından biri olan ve Çözüm Süreci manyağı yapılarak şımartılan PKK da 7 Haziran seçimlerinde kaos ortamı yaratacak şer ve koalisyon şebekesinin arasında gösterildi. İşin garibi DHKP-C gibi ağırlıklı olarak alevi yapılanmasının hakim olduğu sol bir terör örgütü ile aşırı radikal İslamcı IŞİD'in bu suikast planlarının içinde gösterilmesi.

SANDIK GÜVENLİĞİ İÇİN DAHİYANE PLAN

MİT raporu doğrultusunda güvenlik önlemlerinin de hemen geliştirildiği vurgulanan Sabah'ın haberinde 20 ilde seçim güvenliğinin risk altında olduğu belirtilerek, sandık güvenliğinin bu illerde binlerce komando ve polisle sağlanacağı vurgulandı. Güvenlik planına göre, bu illerde sandıklar da zırhlı araçlarla taşınacak.

İşte Sabah'ın haberinden satır başları:

“Huzur ve istikrarı bozmak isteyen odaklar pusuda. Hedef seçim. DHKP-C, PKK, IŞİD ve Esad, 7 Haziran için saldırılar yapabiilir. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 9 Mart'ta Beştepe'de topladığı Bakanlar Kurulu'na gelen istihbarat raporunda şu tespitler yer aldı:

Ülkeyi istikrarsızlaştırmak ve Çözüm Süreci'yle girilen olumlu havayı bozmak isteyen örgütlerin son çareleri kaldı.

KAOS PLANI YAPIYORLAR

Bu odaklar, önümüzdeki seçimleri hedef alarak kaos ve korku ortamı yaratmak amacıyla çeşitli saldırılarda bulunabilir. Hain planlar yapanların başında DHKP-C, PKK, IŞİD ve eli kanlı diktatör Esad ile bölgedeki yabancı stihbarat örgütleri geliyor.

20 İL İÇİN RİSK ANALİZİ- SANDIKLAR ZIRHLI ARAÇLARLA TAŞINACAK

Bu tuzakları bozmak için seçime kapsamlı önlemlerle gidilecek. Riskli 20 il için çevik kuvvet ve 10 tabur komando takviyesi hazırlanacak. Suriye sınırında güvenlikli bölge oluşturulacak. Sandıkların güvenliği gerekirse zırhlı araçlarla sağlanacak.

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir