Connect with us

MAGAZİN

Daire fiyatına çanta!

Published

on

Bursa'da, tarihi Kapalı çarşı'da bir kuyumcu vitrininde 22 ayar altından yapılan bir çanta özellikle kadınların gözünü kamaştırıyor.
Lüks bir otomobil ya da 2+1 daireye eş değer fiyatıyla dikkati çekiyor. Telkari sanatının kullanıldığı, zümrüt taşlarla süslü, tamamen el işçiliği özel bir tasarıma sahip olan 820 gram ağırlığındaki altın çanta, en çok Arap turistlerden ilgi görüyor. Fiyatı ise 120 bin lira
Kuyumcu mağazasının yöneticisi Emre Korkmaz: “Son bir haftada iki kişiyle bir pazarlığımız oldu, onların ikisi de Arap” dedi.
Korkmaz, altın çantanın işçiliğine dikkati çekerek, “Tamamen el işçiliğidir, özel bir maldır, özel bir tasarımdır. Üzerinde telkari işçiliği vardır. Zümrüt taşlarla süslenmiştir. Zaten Türkiye'de bir tek bizde var şu an. O yüzden de çok yoğun bir ilgi, dikkat çekiyor. Herkes tarafından beğeniliyor” ifadesini kullandı.
Emre Korkmaz, “Çantayı vitrinde gören herkes, bu ürünle ilgili sorular soruyor. Kimisi hayalini kuruyor, kimisi 'Ben buna bu parayı vermem, ev ya da araba alırım' diyor ama çanta hakkında pazarlık yaptığımız müşterilerimiz de oldu” dedi.
Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir