Connect with us

MAGAZİN

Galaxy S6 için muhteşem parti

Published

on

Samsung, yeni akıllı telefonları Galaxy S6 ve Galaxy S6 edge’in Türkiye’deki kullanıcılarla buluşmasını Gelecek Benim Partisi ile kutladı. İstanbullular, Samsung’un yeni amiral gemisi akıllı telefonları için gerçekleştirilen dev organizasyona tanıklık etti. Kuruçeşme açıklarında boğaza kurulan 'Gelecek Benim Adası'nda geleceğin teknolojisiyle tanışma imkanına eriştiler.
Partiye katılan ünlü isimler Samsung için özel olarak Kuruçeşme açıklarında boğaza yerleştirilen 'Gelecek Benim Adası' ile ilginç anlar yaşadılar. Adaya ulaşmak için doğrudan İstanbul Boğazı üzerinde yürüme şansı yakalayan misafirler, yeni akıllı telefonları deneyimleme fırsatı buldular.
KENAN DOĞULU İLK KEZ DJ KABİNİNDEYDİ
Murat Dalkılıç, Bengü, Saba Tümer, Gonca Vuslateri, Ece Vahapoğlu, Hakan Akkaya, Ekin Türkmen, Sema Çelebi, Berkay, Arte Tahir ve Hazar Ergüçlü gibi cemiyet ve sanat hayatının ünlü isimlerinin davetli olarak katıldığı etkinlik, farklı bir performans ile devam etti. Kenan Doğulu, 'Now and Then' DJ performans projesiyle Suada'daki misafirlere eğlenceli dakikalar yaşattı. Kenan Doğulu'nun ilk kez DJ kabininde gerçekleştirdiği performansın ardından parti, gecenin geç saatlerine kadar sürdü.
Samsung’un “Gelecek Benim Adası” 11 ve 12 Nisan tarihlerinde tüm hafta sonu Kuruçeşme açıklarında misafirlere kapılarını açık tutacak.
Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir