Connect with us

MEDYA

Türk medyasında seviye hiç bu kadar düşmemişti

Published

on

Bir süredir köşelerinden birbirlerini yaylım ateşine tutan iki yazar son günlerde üsluplarını da bozdu. Karşılıklı hakaretlerin bini bir paraya giderken, “Salak, geri zekalı, tetikçi” gibi ifadelerden sonra şimdi de “Pavyon konsomatrisi” ifadeleri kullanıldı.
Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, dünkü yazısında isim vermeden “Öyle şapşal, öyle salak, öyle farkındalıktan uzak ki… Tuttuğu parti tek başına iktidarken bile tehditlerini kimse sallamıyordu. Şimdi tek başına iktidar gittiği halde tehditlerinin karşısındakileri korkutacağını sanıyor. Salak, yemin ederim geri zekâlı bu tetikçi” demişti.

CEM KÜÇÜK MEDYAYI SAVAŞ ALANI'NA BENZETTİ
Star yazarı Cem Küçük de Ahmat Hakan'a bugünkü yazısında ser bir dille yanıt verdi.
Cem Küçük, “Aydın Doğan'ın iğfal listesi” başlıklı bugünkü yazısında “Pavyon sahibi Aydın Doğan’ın konsomatrisisin. Onurun gururun kişiliğin kalmadı” ifadelerini kullandı.
Medya alanını savaş alanına benzeten Cem küçük yazısında şu ifadelere yer verdi.
“Evet ben bir Müslüman olarak medyayı modern zamanların muharebe alanı olarak görüyorum ve Halid Bin Velid muharebe alanlarında nasılsa medyada öyle olmayı vazife biliyorum. Bugün kalemlerin kadim zamanların kılıçlarından farkı yoktur. Ben bu asrın Ebu Cehil’lerine ve mürtedlerine karşı sümsük ve çekingen bir Müslüman olmayı reddediyorum. Artık savaşların merkezi ve kitlelerin galip ya da mağlup olduğu yer medyadır.”
AHMET HAKAN'A “SÜMSÜK” DEDİ
“Tüm Müslüman gazeteci ve yazarların bu gerçeği anlaması gerektiğinde ısrar ediyorum” diyen Küçük, köşesinden ‘savaş açtığı’ Hürriyet yazarı Ahmet Hakan hakkında şu ağır ifadeleri kullandı:
“Aslında ben bu sümsüğe üzülüyorum… Bir insan artık kendine bile yalan söylüyorsa tedavi edilemez noktaya gelmiş bir hasta demektir. Kukla olmanın yanı sıra şizofrenik bir vaka haline de gelmiş. Artık döneminin bittiğini ve iflas ettiğini inkar ediyor. Kendini Napolyon zannederek tımarhane koridorlarında dolanan şizofren hastalardan farksız durumda. Bir zamanlar ünlü bir şarkıcıyken rezil rüsva olup ancak pavyonda konsomatris olarak yer bulan bitik kadınlardan farkı yok. Fakat hala kendini önemli şarkıcı sanıyor. Oysa sadece pavyon sahibi Aydın Doğan’ın konsomatrisisin. Onurun gururun kişiliğin kalmadı. Yozgatlı bir Müslüman imam çocuğunun düştüğü bu sefil durum benim içimi parçalıyor…”
Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir