Connect with us

Güncel

Arınç için Erdoğan “BAŞKASI” mı oldu?

Published

on

AKP kurucularından, eski Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, 1 Kasım seçimlerinde aday olmadı. Ancak aday olmamasına rağmen, siyasi mesajlar vermeyi sürdüren Arınç'tan, memleketi Manisa'da ilginç bir çıkış geldi. Arınç, 'Ben başkalarının yaptığı gibi size 400 vekil verin demiyorum' dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Gaziantep konuşmasında dile getirdiği “400 vekil verin bu iş huzur içinde çözülsün” sözleri çok tartışılmıştı. Erdoğan'ın eski yol arkadaşı ve eski başbakan yardımcısı Bülent Arınç, memleketi Manisa'da bir televizyon kanalında partisi için oy isterken seçmenlere, “Ben başkalarının yaptığı gibi size 400 vekil verin, şöyle yapacağız böyle yapacağız, başkanlık olmadı da bunlar başımıza geldi, ben milletten ne kadar oy vereceğini bilemem; herkese oy dilenciliği yapacak bir insan da değilim; ama Manisalılar akıllı insanlardır. Kar ve zararın nerede olduğunu bilirler” dedi.
“400 vekil verin bu iş huzur içinde çözülsün” diyen Erdoğan'ın bu sözlerine atıf yaparken Bülent Arınç'ın iğneleyici bir ima ile “başkaları” ifadesini kullanması dikkat çekti.
Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir