Connect with us

Güncel

Arınç’ı tahrik edecek açıklama Hotar’dan geldi

Published

on

CNNTürk'te yayınlanan Hakan Çelik'in hazırlayıp sunduğu Hafta Sonu programında yaptığı açıklamalarla AKP'yi sarsan Bülent Arınç, yen bir oluşum için AKP yönetiminden gelen “Onlar zaten böyle bir şey yapmazlar' diye üstümüze geliyorlar. Ama şunu söylerlerse etkili olurlar, tavsiye etmem de. “Zaten bunların toplumda bir karşılığı yok Bir araya gelseler ne olacak, parti kursalar ne olacaklar” demeye kalkarlarsa başka türlü bir tepki verebiliriz” demişti.

Çok sürmedi ve Bülent Arınç'ın bu açıklamaları yaptığı Aydın Doğan'ın televizyon kanalından bu kez AKP Genel Başkan Yardımcısı Nükhet hotar ekrana çıktı ve tam da Bülent Arınç'ın tahrik olmaya hazır oldukları, yanıtı çok iyi bildikleri yerden sordu soruyu: “Parti kursalar ne olacak?” 
“PARTİ KURARLARSA BAŞARILI OLAMAZLAR”
AKP Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar CNN TÜRK özel yayınına katıldı. Haftasonu Bülent Arınç'ın yine CNN TÜRK'te yapmış olduğu açıklamalara yanıt verdi.
Hotar, ''Biz ileride çocuklarımıza anlatırken de tarih onu ya da bizi yazarken de saygın bir isim olarak yazsın. Onu bugüne kadar taşıyan, siyaseten var eden belli noktalarda çok önemli görevler veren kişilere karşı, anlayışa karşı hem saygısını hem de mümkünse sevgisini korumasını dileriz'' dedi. ''AKP'nin içinden 5. parti çıkar mı?'' sorusuna ise, ''Bunu daha önce yapmak isteyenler oldu, mesela Erkan Mumcu mesela Abdüllatif Şener. Ama başarılı olamadılar. AK Parti'nin içinden böyle bir grup çıkacağını zannetmiyorum. Ama çıksalar bile başarılı olamazlar'' diye yanıt verdi. 

ARINÇ NE DEMİŞTİ?
Bülent Arınç, hafta sonu yaptığı açıklamada, “Şununla bizi imtihan etmesinler. 'Onlar zaten böyle bir şey yapmazlar' diye üstümüze geliyorlar. Ama şunu söylerlerse etkili olurlar, tavsiye etmem de. “Zaten bunların toplumda bir karşılığı yok Bir araya gelseler ne olacak, parti kursalar ne olacaklar” demeye kalkarlarsa başka türlü bir tepki verebiliriz” demişti. 
Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir