Connect with us

Güncel

CHP sandık güvenliğinde topu taca attı!

Published

on

Türkiye'de uzun süredir “Kimin eli kimin cebinde” oyunu ve entrikalarla, yasalara aykırı milyonlarca iş çevrilirken üç maymunu oynamayı tercih eden CHP, şimdi de sandık güvenliği konusunda topu taca attı… Yüksek Seçim Kurulu Başkanları'nın, “Seçim sonuçlarının toplandığı bilgisayar ana serverının Adalet Bakanlığı merkez binasında ve güven altında” dediği bir dönemde, sandık bazında sayım sonuçlarına müdahalenin halk arasında bile konuşulur olduğu bir dönemde CHP'nin aymaz tavrı dikkat çekti.
Zira dana dün Twitter fenomeni Fuat Avni, hükümet dışında bir grubun sandıklara internet ortamında nasıl müdahale edeceği bilgisini Twitter'dan ilan ederken CHP Genel Sekreteri, oy beklediği seçmenlere bir de sandık güvenliği görevi yükledi.
Ankara Ulus Hali'nde, İstanbul Salı Pazarı'nda hala “Şark politikası” yapan CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin, bir gazetecinin “Sandık güvenliği için CHP bir çalışma yürütüyor mu? sorusuna bakın nasıl yanıt verdi:
“Seçmenlerin sandıkları koruyacaklarına inanıyoruz. Seçmenin seçim güvenliğini üstleneceklerine inancımız tamdır.” 
Gürsel Tekin bizzat kendisi de AGİT'in 1 Kasım seçimlerini olağanüstü bir görevli sayısı ile izleyeceğini ifade ederken partisinin seçim ve sandık güvenliği için herhangi bir çaba sarfetmemesi manidar bulundu.
Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir