Connect with us

MAGAZİN

Kocasız çocuk olmaz!

Published

on

İşte Benim Stilim Ünlüler yarışmacısı Gizem Özdilli yaptığı açıklamayla adeta Çağla Şıkel’e göndermede bulundu. Son günlerin en çok konuşulan moda programı “İşte Benim Stilim ünlüler” yarışmacısı Gizem Özdilli, önceki gün Nispetiye On, Style Fashion mağazası’ndan alışveriş yaptı. Gizem Özdilli, yarıştığı program için kendisine dünya markalarının bulunduğu mağazadan kombin oluştururken renkli görüntüler yaşandı.
Seçtiği ürünlerle birbirinden özel pozlar veren Gizem Özdilli, “Outlet için yurtdışına gitmeye gerek yok. Lüks markaların ulaşılabilir fiyatlara sunulduğu Style Fashion’dan sık sık alışveriş yapacağım, herkes gelsin alışverişini buradan yapsın” dedi. Kullanışsız ürünler için verilen paraya acıdığını söyleyen Özdilli, devrin gereksiz para harcama devri olmadığını da dile getirdi.
KOCA OLMADAN ÇOCUK OLMAZ
Çekimlerin çok yoğun olduğunu belirten Özdilli, “Programda herkes gerçek Gizem Özdilli’yi görüyor hiçbir şeyi gizleyemem kötü bir şey olduğunda anlatırım canım sıkkınsa oturur ağlarım da” dedi. Gazetecilerin, ‘Yıllardır podyumlardasınız çok tanınıp biliniyorsunuz? Sizi yorumlayan jürinin yeterli olduğuna inanıyor musunuz?’ sorusuna eski manken, “Ben oraya çıktığımda egolarımdan arınıyorum, orada legolarım oluyor” dedi.
Muhabirlerin çocuk istiyor musunuz sorusuna doğum ölüm gibi buda kader tabi ki çok isterim ama koca olmadan çocuk olmaz diyerek esprili bir şekilde yanıt verdi. Özdilli’nin bu yanıtı geride bıraktığımız günlerde çocuk için evlenmek şart değil, üçüncü çocuğu istiyorum açıklamasını yapan Çağla Şıkel’i getirdi.
Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir