Connect with us

DÜNYA

Burak Özçivit İzzet Çapa’ya fena çaktı

Published

on

Hürriyet'in Kelebek ilavesinde yayınlanan röportajda İzzet Çapa, doğal olarak Burak Özçivit ile Fahriye Evcen ilişkisine de getirdi konuyu. Ancak, 150 dakikalık dizi çekimi nedeni ile Fahriye Evcen'le bile görüşmesi saatlerle kısıtlı olan Burak Özçivit, ünlü magazincinin “Fahriye ile mektuplaşıyorsunuz herhalde?” sorusuna karşılık, “Mektup senin devrinde kaldı” karşılığını verdi.
İzzet Çapa'ya bir anlamda “dinazor” demeye getiren Burak Özçivit'in Fahriye Evcen ile ilgili sorulara verdiği yanıtlar şöyle:

*Fahriye’yle mektuplaşıyorsunuz herhalde…
– Mektup senin devrinde kaldı. Devir mesaj devri! Biz bol bol mesajlaşıyoruz (kahkahalar). 

*Yoksa “Ben çok yakışıklıyım, beklemeye değerim” diye mi kandırıyorsun kızı?
– Sonuçta ikimiz de bu işi yaptığımız için, nasıl bir temposu olduğunu biliyoruz. Fakat 150 dakikalık formata o da alışık olmadığı için “Bu iş neden sabahlara kadar sürüyor?” diye sormuyor da değil… 


*Eh sorar ama haklı kız…
– Tabii canım, şu anda yalnız o değil, etrafımdaki herkes bunu soruyor zaten. “Sen daha 150 dakikalık dizi yapmadın” diye açıklamaya çalışıyorum ama yakında onun da başına gelince anlar zaten. 
*Tam tersini düşün, Fahriye uyku dahil sana günde sadece altı saat ayırsa, sen kıskançlıktan çıldırmaz mısın?
– Öyle kıskançlıkları da rafa kaldırdım artık. Hayat bana tüm aşırılıklarımı dizginlemeyi öğretti. Kaldı ki birbirimizi çok iyi tanıyoruz, kesinlikle aramızda bu tip bir sorun olamaz. Zaten Fahriye de anlayış konusunda bir tane… Bu röportaj nereye gidiyor? Hani yalnız filmi konuşacaktık?
Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir