Connect with us

DÜNYA

Yok artık! Öğretmenler çıplak!

Published

on

Daha önce haberleri çıplak sunma fikrini hayata geçiren internet sitesi bu kez de çıplak ğretmenlerle gündemde. Venezuela merkezli sitenin iddiasına göre çıplak öğretmenlerin amacı uzun ve zorlu bir yol olan dil öğrenme sürecini kolaylaştırmak.
“Çıplak dil” olarak adlandırılan tanıtım videolarında çırılçıplak olan öğretmenler sınıfta ders anlatıyor. İddiaya göre çıplak dersler, öğrencilere geleneksel İngilizce öğrenme metotlarından uzaklaştırarak öğrencilerin öğrenme motivasyonunu artırıyor.
Oldukça sıra dışı dersler için hazırlanan bir tanıtım videosunda ise “Öğretmenleriniz kıyafetlerini çıkarırken, İngilizce öğrenebilirsiniz, kelime ve dilbilgisi öğrenebilirsiniz” deniliyor.
Tanıtım videosunda çıplak bir kadın öğretmen elinde cetvelle sınıfın önünde dururken, sıralarda yetişkin öğrencilerin oturduğu görülüyor. Diğer öğretmenler ise ellerinde ''öğretici'' dövizler tutarken, kuklalar da videoda kullanılıyor.
Derslerin gerçek olup olmadığı kesin olarak anlaşılmasa da bu tuhaf metodun sonunda da öğrencilerin uluslararası geçerliliği bulunan bir sertifika sahibi olacağı iddia ediliyor.
Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir