Connect with us

MAGAZİN

Nurgül Yeşilçay’ın kovulma sebebi küfürmüş!

Published

on

Nurgül Yeşilçay'ın 'Paramparça' dizisinden settekilere ağıza alınmayacak küfürler ettiği için gönderildiği öne sürüldü. Erkan Petekkaya, “Açıklarsam yer yerinden oynar” demişti.
Paramparça' dizisinden neden ayrıldığının gerçek sebebi belli olmayan Nurgül Yeşilçay için, Erkan Petekkaya bomba açıklamalarda bulunmuştu ancak gerçek sebebini söylememişti.
Kanal D ekranlarında yayınlanan Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel Salt'ın sunumuyla ekrana gelen 'Renkli Sayfalar' programında konuyla ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı.
“YA BEN YA NURGÜL”
Erkan Petekkayı'nın “Açıklarsam yer yerinden oynar” dediği Nurgün Yeşilçay'ın diziden ayrılışı hakkında birinci ağızdan bilgi aldıklarını belirten Dağıstanlı ve Salt şu ifadelere yer verdi: 
“Nurgül sette ağıza alınmayacak küfürler ediyormuş. Düğün sahnesi çekileceği esnada Nurgül sete hafif çakırkeyf gelmiş. Ve o zaman da etrafa yine küfürler savurmuş. Yapımcılar Nurgül'ü bir otel odasına götürmüş. Ardından Nurgül 'Mafyavari oyuncular' tarzı bir tweet atmış. İpler burada kopmuş. Erkan, yapımcılara 'ya ben ya Nurgül' restini çekmiş.”
Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir