Connect with us

SPOR

Sergen Gaziantep’ten ayrıldı

Published

on

Yalçın, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, ligin bitimine 3 hafta kala göreve geldiğini ve bu sürecin çok stresli geçtiğini kaydetti.
Görevde bulunduğu sürede final havasındaki 3 maça çıktığını, bunun da kolay olmadığını ifade eden Yalçın, “Oyuncularıma çok teşekkür ediyorum. Bu 3 maçlık periyotta sezon istatistiklerin üzerinde bir performans sergilediler. Maçta neredeyse pozisyon bile vermedik diyebilirim. Bu da oyuncularımın karşılaşmaya motive olmasıyla alakalı bir şey. Bu 3 haftalık süreçte neredeyse tesislerden bir kere dışarı çıktık” dedi.
Medicana Sivasspor ve Eskişehirspor’un küme düşmesine üzüldüğünü ifade eden Yalçın, “EskişehirsporSüper Lig’e çıktığında ben orada forma giyiyordum.  Sezona Medicana Sivasspor ile başlamıştım. Maalesef futbol adaletsiz bir oyun. İnşallah Gaziantepspor gelecek sezonlarda bu sıkıntıları yaşamaz” ifadelerini kullandı.
“3 MAÇ İÇİN GELMİŞTİM SÖZLEŞMEM BİTTİ”
Sergen Yalçın, Gaziantepspor’daki geleceğiyle ilgili bir soruya ise şöyle yanıt verdi:
“Benim anlaşmam 3 maçlıktı. Bu maç itibarıyla anlaşmam bitti. Bu akşam İstanbul’a döneceğim. Gelecek sezonla alakalı planlamayı ekibimle konuşmadım.”
Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir