Connect with us

MAGAZİN

Arto: Kötü alışkanlığım seks

Published

on

Sivri diliyle bilinen ünlü şarkıcı Arto, yeni single'i için verdiği röportajda özel hayatına dair çarpıcı açıklamalarda bulundu.
 
Sivri diliyle bilinen ünlü şarkıcı Arto, 'Hayırlı Olsun' isimli yeni single'i için verdiği röportajda özel hayatına dair birbirinden ilginç açıklamalar yaptı.
Uzun bir aranın ardından 'Hayırlı Olsun' ismini verdiği single'ı aracılığıyla hayranlarıyla buluşmaya hazırlanan Arto, cinsel yaşamına dair çarpıcı itiraflarda bulundu.
Cinselliğin çok önemli bir konu olduğuna değinen ünlü şarkıcı, Türk toplumunun bu konuda hep aç bir toplum olduğunu ifade etti.
Guinness Rekorlar Kitabı'na başvurması durumunda 'dünyanın uğruna en çok şampanya açılan ismi' rekorunu kırabileceğini iddia eden Arto, 20 yıllık sahne hayatında pek çok ilginç olaya tanıklık ettiğini söyledi.
Cinsel ilişkiyle ya da değişik şeylerle biten partilere davet edildiğini açıklayan ünlü şarkıcı; bu partileri oyuncuların, iş adamlarının, futbolcuların ve dönemin politik kimliklerinin oğullarının verdiğini belirtti.
Uyuşturucu ve alkol gibi kötü alışkanlıklarının bulunmadığını ifade eden Arto, tek kötü alışkanlığının cinsellik olduğunu ve cinselliği çok sevdiğini dile getirdi.
Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir