Connect with us

MAGAZİN

Kibariye: Şaka yaptım hamile değilim!

Published

on

56 yaşında hamile olduğunu açıklayan ve tıp dünyasını da şaşırtan şarkıcı Kibariye, gerçeği itiraf etti: Hamile değilim, sadece şaka yaptım!
İzmir Enternasyonal Fuarı’ndaki konserinde hamile olduğunu açıklayan Kibariye, önceki akşam Kenan Doğulu’yla birlikte Küçükçiftlik Park’ta sahne aldı. 56 yaşındaki şarkıcı, tıp dünyasının tartıştığı hamilelik sorularına açıklık getirdi. Hamile olmadığını açıklayan Kibariye “Yaklaşık 25 bin kişinin karşısında, beni sevenlerle karşılaştığım için, onların sözcüklerinden çok etkilendim ve ‘Ben üç aylık hamileyim’ dedim. Ama öyle bir şey yok. Hamile değilim. Ben şeker ve tansiyon hastasıyım. Ben hiçbir zaman seyircime karşı yalancı olmadım ve olmam. Ben delikanlı kadınım. O anlık heyecanla ağzımdan çıkıverdi” diye konuştu.
ÇOCUK SAHİBİ OLMAM İMKANSIZ
Basın mensuplarının “Çocuk özleminiz olduğu için mi böyle bir açıklamayapma gereği duydunuz” sorusuna şarkıcı “Ben her zaman çocukları seviyorum. Benim kocam da çocuk istiyor ama ben menopozdayım. Ben sahnede şaka yaptım sadece. Bu arada benim hamile olmak için tedavi olduğum haberleri de yalan. Benim doktorlara saygım var ama şu bilinsin. Benim kayınvalidemin yengesinin çocuğu 61 yaşında anne oldu” cevabını verdi. 
Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir