Connect with us

MAGAZİN

Cem Yılmaz Cengiz Semercioğlu ile kapıştı

Published

on

Cem Yılmaz’ın galada gazetecilerin Ebru Şallı ile ilgili soruları üzerine ifade ettiği “Ateş et ve unut” sözleri bugün Hürriyet yazarı Cengiz Semercioğlu tarafından ağır bir dille eleştirildi.  
Cengiz Semercioğlu, bugünkü “Cem Yılmaz bile bunu yaparsa…” başlıklı yazısında Cem Yılmaz’ın Mustafa Sandal'ın “Ateş Et ve Unut” şarkısına atıfta bulunarak dile getirdiği bu sözlerinin son derece yakışıksız ve kadını aşağılayıcı bulduğunu ifade etti.
Cengiz Semercioğlu’nun bugünkü yazısının  Cem Yılmaz’la ilgili bölümü şöyle:
Cem Yılmaz doğrudan Ebru Şallı için değil, “Aşka inanıyor musun?” sorusuna yanıt vermiş olsa bile…

“Ateş Et ve Unut” şarkısıyla gönderme yapması son derece yakışıksız.

En büyük şovmen, en iyi sinemacı, en iyi yazar da olsak, üzerimizden atamadığımız o erkek bakış açısı hiç olmadık yerde böyle su yüzüne çıkabiliyor işte…

Aşkla ilgili, cevabının da Ebru’ya yorulacağı çok açık bir soruya “Ateş Et ve Unut” şarkısıyla yanıt vermek ne demek?

Ozan Güven ve Zafer Algöz’le içki masasında yapabilirsin bu şakaları…

Ofisinde Can Yılmaz’la çevirebilirsin bu geyiği…

Sahnede şovun parçası olarak seyirciyi güldürebilirsin…

Ama gazetecilerin karşısında “Ateş Et ve Unut” demek, sadece Ebru’ya ve tüm eski ilişkilerine değil, bütün kadınlara yapılmış bir saygısızlıktır.

Kadının zaten ikinci sınıf muamele gördüğü, itilip kakıldığı, öldürülüp tecavüz edildiği bir ülkede, ünlülerin, okumuş adamların, kadın ve ilişki meselesine kahvedeki ergen düzeyinde yaklaşmasını kabul etmiyorum ben…

Bunu, bugüne kadar kadınlara karşı nezaketiyle, ilişkilerinde centilmen yanıyla bildiğimiz Cem Yılmaz gibi bir adamın yapması daha da ağırıma gidiyor.

Cem Yılmaz bile ilişki meselesine ‘ateş et ve unut’ seviyesinde yaklaşacaksa, yanmışız biz…

Gidecek çok yolumuz var demek ki…”
Cengiz Semercioğlu’nun bu yazısı ünlü komedyen Cem Yılmaz’ı küplere bindirdi.
Cem Yılmaz,  sabah saatlerinde attığı tweeetle Cengiz Semercioğlu’na  “Bugün @HurriyetKelebek deki haber uydurmadır, zorlamadır. Kendi zorlama haberine, yorumları ile bi de köşe yazısı da aradan cıkarmış hazret..+  
halbuki bir film galasındaki bu soru cevabın videosu da var…Ama bir aydir oynadiklari oyun tatli geliyo demek ki… 
Ben sevenlerimi bilgilendiriyim; ben bu arkadaşların resmettiği gibi değilim .Varsın @HurriyetKelebek takipçileri öyle bilsin ne olacak 🙂 Canı öyle istiyor diye haber yapmakla ne kazanılıyor acaba ? Aynı maas değil mi neticede ? Ya da değil mi ?” sözleri ile yanıt verdi.
Semercioğlu da Cem Yılmaz’ın bu tweetleri üzerine, Hürriyet Kelebek’in bugünkü birinci sayfasının fotoğrafı eşliğinde, “Biliyor musun @CMYLMZ “Ateş ve Unut” haberini bir tek Hürriyet Kelebek görmedi…” tweetini attı.
Cem Yılmaz Cengiz semercioğlu’nun bu tweetini RT ederek, “E sen magazini Kelebek'ten okumuyorsun demek ! Bu da bi samimiyet 🙂 git burdan Cengiz” dedi.
Bunun üzerine Cengiz Semercioğlu, tartışmaya ilişkin son paylaşımında, “Keşke ilk gün çıkıp söyleseydin bunu, elinin altında twitter… iki gündür konuşulan konuyu biz yazınca laf yetiştirmeyi biliyon. @CMYLMZ” dedi.
Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir