Connect with us

SPOR

A Milli kadrosu belli oldu

Published

on

2018 FIFA Dünya Kupası Elemeleri'nde 24 Mart'ta Antalya'da Finlandiya ile karşılaşacak, ardından 27 Mart'ta Moldova ile Eskişehir'de bir hazırlık maçı yapacak A Milli Takımımızın programı belli oldu.
 
A Milli Takım, 20 Mart Pazartesi günü saat 16.00'da İstanbul Atatürk Havalimanı'ndan Antalya'ya hareket edecek ve Belek beldesinde yer alan Regnum Carya Golf & Spa Resort'ta kampa girecek. A Milliler, Finlandiya maçı hazırlıkları kapsamındaki tüm çalışmalarını da bu otelin tesislerinde yapacak.
 
Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, 23 Mart Perşembe günü saat 18.30'da Finlandiya maçı öncesinde düzenlenecek basın toplantısında konuşacak.
 
Türkiye'nin Finlandiya ve Moldova kadrosu
 
Terim'in ilgi çeken kararlarından birisi sol bek mevkinde oldu. Tecrübeli teknik adam, Fenerbahçe'de yedek kalan İsmail Köybaşı'yı kadroya alırken sarı-lacivertli ekibin as sol beki Hasan Ali Kaldırım'ı çağırmadı. Kadroya alınan diğer sol bek ise Kayserispor'un hem bek hem açık oynayabilen sol kanat oyuncusu Güray Vural oldu. Burak Yılmaz ise sakatlığı nedeniyle kadroda yer almadı.
İşte A Milli Takım kadromuz:
Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir