Connect with us

MEDYA

Saray Hande’yi çizdi mi?

Published

on

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün akşam, Aydın Doğan'ın televizyon kanalları Kanal D ile CNN Türk'ün ortak yayınında Hakan Çelik'in sorularını yanıtladı. Bu yayın için Kanal D reyting rekorları kıran “Vatanım Sensin” dizisininin yayın saatini bile öteledi.
Yayının sürprizi ise 15 Temmuz Darbe Girişimi gecesi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sesini ekranlardan halka ulaştırarak AKP'nin ve Saray'ın bir anda “Demokrasi Kahramanı” ilan ettiği Hande Fırat yerine Hakan Çelik tarafından sunuluyor olmasıydı.
15 Temmuz gecesi yaptıkları ile hem Aydın Doğan'dan düğün ve balayı masraflarının ödül vaadini  alan hem de Kanal D ve CNN Türk'ün Ankara Temsilciliği yanısıra Hürriyet Gazetesi'nin de Temsilciliğini üstlenen Hande Fırat, bir anda AKP'nin gözdesi olmuş ve 16 yıldır kırık dökük ilerleyen AKP Aydın Doğan medya grubu ilişkileri Hande Fırat sayesinde yola girmiş ve AKP'li bakanlar teker teker Hürriyet Ankara büroyu ziyaret etmeye başlamışlardı.
Ne olduysa oldu. Hürriyet'in manşetinde Hande Fırat imzasıyla yayınlanan “Karargah rahatsız” başlıklı haber kasırga etkisi yarattı ve AKP'nın kahramanı Hande Fırat bir anda “Kara listeye” girdi.
İşte böyle bir ortamda Cumhurbaşkanı'nın Kanal D ve CNN Türk ortak yayınına konuk olacağının kesinleşmesi üzerine yayından saatler önce Cem Küçük, bu röportajın perde arkasını veriyordu.
23 Mart Perşembe sabahı Cem Küçük'ün anlattıklarına göre,  “Karargah Rahatsız” haberi ile ortaya çıkan krizden sonra 20 gün boyunca Külliye'nin yollarını aşındıran Hande Fırat bi türlü kendisini affettirmeyi başaramamış. Cem Küçük'e göre, Saray Hande'yi çizmiş ve  “Bizim Doğan Grubu'ndaki tek güvendiğimiz adam Hakan'dır. Oradaki tek adamımızdır” diyor, başka bir şey demiyormuş.
Cem Küçük, sabah saatlerinde akşam yayınlanacak röportajın perde arkasını anlatırken  Saray'ın “Oradaki tek adamımızdır” dediği Hakan Çelik'in bu söyleşi için seçilmesinin, Hande'ye de açıkça 'üstünü çizdik' mesajı verdiğini savunuyordu. 
Biz Cem Küçük'ün yalancısıyız!
Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir