Connect with us

GÜNDEM

Ahmet Hakan’a “höykürmen” Kılıçdaroğlu’na “kontrollü yalancı”

Sivri dili ile bilinen MHP’nin Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Semih Yalçın, referandum sürecini değerlendirdiği yazılı basın açıklamasında Kanal D Ana Haber sunucusu Ahmet Hakan’a “Höykürmen” CHP Lideri Kılıçdaroğlu’na ise “Kontrollü yalancı” dedi.

Published

on

MHP Genel Başkan Yardımcısı, Semih Yalçın, referandum çalışmalarında MHP’nin performasnı eleştirdiği için gazeteci yazar Ahmet Hakan’ı eleştirirken şu ifadeleri kullandı:

“KANAL D HÖYKÜRMENİ”

“Genel Başkanımız Sayın Bahçeli’nin “Evet.” kampanyasındaki çabalarını ve mitinglerde gösterdiği performansı yok farz edenlerin başında öteden beri MHP aleyhtarlığını kendine iş edinmiş bulunan Kanal D höykürmeni Münasebetsiz Ahmet Efendi gelmektedir.

Bu şahıs, MHP tarafından kendisine yeterince ilgi gösterilmemesinin ve itibar edilmemesinin acısını; hakikatleri setrederek, mahdut sayıdaki ve MHP tabanında hiçbir karşılığı bulunmayan sözde muhalifleri inatla köşesine taşıyıp mübalağalı ifadelerle cilalayarak çıkarmaya çalıştığı gözümüzden kaçmamaktadır.

Münasebetsiz Ahmet Efendi böylece bir yandan MHP hakkında negatif algı oluştururken diğer yandan da dolaylı yoldan “Hayır.” cephesine hizmet etmektedir.

Hürriyet’te köşe yazarlığı da, Kanal D’nin haber sunuculuğu da kendisine kişisel husumet ve ön yargılarını kusması; duygularını, komplekslerini ve zaaflarını tatmin etmesi için verilmemiştir.

Bu görevler kendisine mesaj içeren başlık ve yorumlarla “Hayır.” cephesine hizmet etmesi için de verilmemiştir. Hele MHP düşmanlığını meşgale hâline getirmesi için hiç verilmemiştir.

Kendisine hatırlatalım: MHP ile kavgaya tutuşmak ve MHP aleyhtarlığını üstü örtülü kan davası gibi sürdürmek, onun gibilerin boyunu aşar. Üstelik yazılarından ve yorumlarından taşan MHP husumeti, gazeteci tarafsızlığına gölge düşürerek mesleki kariyerini tehlikeye sokar.

“KONTROLLÜ YALANCI KILIÇDAROĞLU”

Semih Yalçın, MHP mitinglerinin AKP’nin güçlü olduğu illerde düzenlendiği iddialarına yanıt verirken de son günlerde 15 Temmuz Darbesi için “Kontrollü Darbe” iddiası gündeme oturan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na gönderme yaparak “Kontrollü yalancı” ifadesini kullandı. Yalçın açıklamasının bu bölümünde şöyle dedi:

“Zarfıyla mazrufu birbirinden farklı” gazeteci ve yazarların maksatlı olarak gündeme getirdiği iddialardan biri de AKP’nin, MHP’nin kampanya performansından memnun olmadığına dairdir. Hatta bunlar; MHP’nin sözde eksikliğini telafi etmek için Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Başbuğ Türkeş’in kabrini, Başbakan Yıldırım’ın da MHP kampanya standını ziyaret ettiği öne sürmüşlerdir.
Böylesi iddialar, kontrollü yalancı” Kemal Kılıçdaroğlu’nun kampanyasına hizmet için ortaya atılmış kuyruklu yalanlardır.”

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir