Connect with us

SPOR

Arena’da 4 golle 3. yıldız provası

Spor Toto Süper Lig’in 32. haftasında lider Beşiktaş sahasında Kasımpaşa’yı 4-1 gibi net bir skorla mağlup etti. Vodafone Arena’da oynanan mücadelede konuk ekip Kasımpaşa’nın golünü 4. dakikada Samuel Eduok atarken ev sahibi Beşiktaş’a farklı galibiyeti getiren golleri 2. dakikada Aboubakar, 33. dakikada penaltıdan Quaresma, 49. dakikada Talisca ve 65. dakikada Babel kaydetti. Bu sonucun ardından Beşiktaş puanını 71 yaparak maç fazlasıyla takipçisi Başakşehir ile olan puan farkını 5’e yükseltirken Kasımpaşa 43 puadan kaldı.

Published

on

İŞTE İLK 11’LER

Beşiktaş: Fabri, Gökhan Gönül, Marcelo, Tosic, Adriano, Tolgay, Oğuzhan, Quaresma, Babel, Talisca, Aboubakar
Kasımpaşa: Ramazan, Popov, Veysel, Titi, Veigneau, Abdullah, Sadiku, Castro, Tunay, Eduok, Batuhan

Beşiktaş Kasımpaşa maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?
Beşiktaş Kasımpaşa maçı bu akşam saat 19:00’da başlayan mücadele beIN Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanıyor.

Beşiktaş 3 maçtır kazanamıyor

Medipol Başakşehir ile girdiği şampiyonluk yarışında puan kaybına tahammülü olmayan lig lideri Beşiktaş, bu akşamki rakibi Kasımpaşa’yı 3 maçtır yenemezken, son 2 karşılaşmada ise mağlup oldu. Siyah-beyazlılar, rakibi karşısında son galibiyetini 2014-2015 sezonunun ikinci yarısında deplasmanda 5-1’lik skorla aldı. İki takım arasında geçen sezonun ilk yarısında Beşiktaş’ın ev sahipliğinde, Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda yapılan maç 3-3 bitti.
İkinci yarıda Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı’ndaki müsabakayı ev sahibi ekip 2-1 kazandı. Bu sezonun ilk yarısında oynanan maçta da Kasımpaşa, sahasında 2-1 galip gelerek, rakibine 2016-2017’de ligde ilk yenilgisini tattırdı. Bu arada, Beşiktaş ile Kasımpaşa, iki aşamalı oynanan 1962-1963’te hem beyaz grupta hem de final grubunda birlikte yer alınca bir sezonda birbirleriyle toplam 4 maç yaptı

Beşiktaş Kasımpaşa maçı öncesi istatistikler

Beşiktaş, Kasımpaşa ile ligdeki 27 karşılaşmasının sadece üçünü kaybetti. Ancak bu üç mağlubiyetin ikisi, aralarındaki son iki maçta geldi. Kasımpaşa, Beşiktaş’a ligde üç maçtır kaybetmiyor ve lig tarihinde rakibine karşı en uzun yenilmezlik serisini yaşıyor. Beşiktaş, Kasımpaşa ile evinde oynadığı 14 lig maçının 10’unu kazandı.
Kasımpaşa’nın lige döndüğü 2007’den bu yana iki takımın oynadığı 15 maçın 12’sinde karşılıklı gol atıldı: Beşiktaş hiçbir maçı golsüz geçirmezken 15 maçta 33 gol attı; Kasımpaşa 20 gol kaydetti. Tunay Torun, Beşiktaş’a karşı altı lig maçında üç gollük katkı yaptı. İki takım arasındaki son üç maçta atılan 12 golün 10’u 52. dakika ve öncesinde geldi. Beşiktaş, ligde evinde 25 maçtır yenilmiyor. Süper Lig’de halen devam eden en uzun iç saha serisi bu. Kasımpaşa, lig tarihinde sadece bir sezonda 31 hafta sonunda bundan daha fazla galibiyet almıştı.
Kasımpaşa’nın yediği son altı golün dördü ceza sahası dışından geldi. Beşiktaş, son sekiz lig maçının altısında 80. dakika ve sonrasında gol attı. Beşiktaş’ın ligde attığı son 10 golün altısında Vincent Aboubakar’ın doğrudan katkısı bulunuyor. Beşiktaş’ın ligdeki son yedi golünün üçünün asisti Tolgay Arslan’dan geldi. Beşiktaş, ligin en fazla penaltı golü atan iki takımından birisi. Kasımpaşa ise bu sezon penaltıdan gol yemeyen iki takımdan biri
Beşiktaş ve Kasımpaşa, Süper Lig’de Galatasaray’ın ardından hücum bölgesinde pas isabetinde ikinci ve üçüncü sırada bulunuyor. Ligde Emre Akbaba’nın ardından en fazla faul yapılan oyuncu Adem Büyük. Beşiktaş’ta bu sezon Cenk Tosun, Anderson Talisca ve Vincent Aboubakar çift haneli gol sayılarına ulaştı. Beşiktaş’ta üç oyuncunun birden bunu başardığı son sezon 2008/09’du.

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir