Connect with us

GÜNDEM

Yandaş gazeteci: AKP ilk seçimde baraj altında kalacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AKP’ye yakınlığı ile bilinen AKP tabanında da ilm-i siyaseti ile sevilen Kanada’da eğitim görmüş olan yandaş gazeteci Ömer Turan, 3. Olağanüstü Kongre’de Hayati Yazıcı’nın imzasını taşıdığını iddia ettiği yeni yönetim listesine isyan etti ve twitter hesabından AKP’nin ilk seçimde baraj altında kalacağını ileri sürdü.

Published

on

Turan, AK Parti kongresinde belirlenen Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) listesine tepki göstererek, “Türk siyasetinde AK Parti dönemi bitmiştir” dedi. Turan, “Ben inanmadığım bir listeyi savunmam. Bu liste AK partiyi bitirir. Ak parti millet nezdinde bitmiştir, bunu ilk secimde göreceksiniz. AK parti geldiği gibi gidecek, Anaplaşmayacak ANAPtan daha kötü olacak. İlk secimde oyu düşmeyecek baraj altı kalacak” değerlendirmelerinde bulundu.
Ömer Turan’ın paylaşımları şöyle:

4. Biz, Erdogan’ın Kongrede tam bir temizlik yaparak yeni bir sayfa açacağını tahmin ediyorduk. Beklediğimizin tam tersi oldu, yanıldık.

​6.Ölümüne karşılıksız yanında durduğumuz Erdogan bizim değil Mustafa Ataş,Hayati Yazıcının yanında durdu. Biz yanıldık ve bu konuda kaybettk

​8. Bu saatten sonra bizim Erdogan adına, parti adına konuşma hakkımız yok. Hayati Yazıcı, Taha Ün haklı çıktı, Erdogan da, partide onların.

​10. Demekki Erdogan’ın bize ihtiyacı yok, Taha Ün’e ihtiyacı var, biz ona sorun teşkil ediyoruz, o halde çekilmemiz daha doğru olur.

​​14. Ben bu listeyi savunsam, inandırıcılığım kalmaz, birilerinin dediği gibi kıvırmam. AK parti Reis konusunda biz kaybettik,Taha kazandı

​16. Ben İslam için, Türk devleti için mücadele ettim, etmeye de devam edeceğim. Ama 16 yıllık AK partiyle birlikteliğim bitmiştir.

​18. Aralıktan sonra bile paralel yapı yok diyen Hayati Yazıcı MKYK listesini belirledi, divan başkanı oldu, parti adına konuştu. Çok güzel.

​20. Türk siyasetinde AK parti dönemi bitmiştir. Türk siyaseti bir ya da iki sene içinde tamamen sil baştan değişecek. Su akar, yolunu bulur,

​22. Bu tweetlerimi arşivleyin yanlış çıkarsa yüzüme çarpın. Çok değil iki sene iiçinde bunları net bir şekilde göreceksiniz.

​24. Fetöyle mücadele bitti. Kavurmacı gibi üst düzey fetöcüler bir bir çıkartılacak, kermeste pasta satan ablalar ve biz içeri atılacağız

​26.Sayın Cumhurbaşkanım,Ya Rab ömrümden al,Reisimize ver diye dua eden biri olarak diyorumki canınız sağolsun, Allah ayağınıza taş değirmesn

​28. Milli Selamet biitti Refah Partisi başladı, Refah bitti AK parti başladı. Aslolan devlet-i ebed müddet. Su akar yolunu bulur.

​30. AK partide yenilikci bir anlayış değil mevcut yapıyı korumaya yönelik statükocu anlayış kazanmıştır. Bundan sonra bu değişmez.

“ARTIK ERDOĞAN VE AKP SÖZLERİNİ BENDEN DUYMAYACAKSINIZ”

Ömer Turan, attığı tweetlere ilişkin gelen eleştiriler üzerine, “Üç ay sonra ben yanılırsam bu tweetleri yüzüme çalın. Ama ya haklı çıkarsam…” dedi.

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir