Connect with us

3. SAYFA

Korkunç cinayet: 6 yaşındaki Eylül’ün cesedi bavulda bulundu

YALOVA’nın Çınarcık İlçesi Koru Beldesi’nde geçtiğimiz gün kaybolan 6 yaşındaki Eylül Umutlu isimli çocuk, metruk binada bavul içersinde ölmüş olarak bulundu. Yalova Jandarma Ekipleri, olayla ilgili bir şüpheliyi gözaltına aldı. 25 yaşındaki şüpheli M.Ş.A. ilk ifadesinde cinayeti işlediğini itiraf etti.

Published

on

Edinilen bilgiye göre dün sabah komşusuna giden annesinin ardından 6 yaşındaki Eylül sokağa çıktı. Kızının uzun süre eve gelmemesinden şüphelenen baba Nurettin Umutlu, durumu Jandarma ekiplerine bildirdi. Çocuğun, son olarak akşam saatlerinde Atakent Mahallesi’nde bir futbol sahasında görüldüğünün belirtilmesi üzerine jandarma ile AFAD ekipleri bölgede arama başlattı. İl Jandarma Komutanlığından getirilen eğitimli köpeklerin kullanıldığı arama çalışmalarına vatandaşlar da katıldı. Çocuğun cesedi, arama çalışmaları sonucunda Kırlangıç Sitesi yakınlarındaki metruk binada bavul içerisinde bulundu. Çocuğun cenazesi ilk olarak Çınarcık Devlet Hastanesi’ne ardından da otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Olayla ilgili M.Ş.A isimli şüpheli gözaltına alındı. Gözaltındaki şahıs ise ilk ifadesinde cinayeti işlediğini itiraf etti. Öldürülen çocukla ilgili tecavüz şüphesi üzerinde de duruluyor.

Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir