Connect with us

Sinema

Gülse Birsel: Önce film sonra sitcom

Yeni bir dizi projesi hazırlığında olan Gülse Birsel, sosyal medyadan yaptığı açıklamada önce sinema filmi çekeceklerini ardından televizyon dizisi için kolları sıvayacaklarını bildirdi.

Published

on

Gülse Birsel’in yeni sezonda başlayacak olan yeni sitcom dizisinde kimlerin oynayacağı belli olmaya başladı.

Avrupa Yakası ve Yalan Dünya ile bir dönem ekranlarda fırtınalar estiren Gülse Birsel’in yeni komedi dizisi ünlü oyuncuları buluşturacak. Ocak 2018 döneminde yayınlanması planlanan ve henüz kanalı belli olmayan yeni dizi için hazırlıklar şimdiden başladı.

Son olarak Yalan Dünya dizisinde rol alan Sarp Apak da Gülse Birsel’in yeni dizisinde rol alacak.

Sarp Apak’la birlikte Güldür Güldür Show’da “Eşofmanlı Şevket Hoca” karakteriyle sevilen başarılı oyuncu Çağlar Çorumlu’nun da rol alacağı belirtilen yeni dizi BKM imzalı olacak. Çağlar Çorumlu yeni dizi için Güldür Güldür Show’dan da ayrılmıştı.

Gülse Birsel’in yeni dizisinde Engin Günaydın’ın da rol alması bekleniyor. Avrupa Yakası’nda unutulmaz Burhan Altıntop karakterini canlandıran Engin Günaydın, geçtiğimiz aylarda Gülse Birsel’le yeni proje için görüşmüştü.

GÜLSE BİRSEL’DEN YENİ DİZİ AÇIKLAMASI

Yeni dizisiyle ilgili haberleri doğrulayan Gülse Birsel de sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “Doğrudur. Ama öyle hemen Eylül ayında yayın değil. Önce sinema filmimizi çekelim. Sonra havalar soğusun, çaylar demlensin, sitcom gelsin” yazdı.

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir