Connect with us

MAGAZİN

Aleyna Tilki’nin Cevapsız Çınlama’sı geri döndü

“Telif hakkı” nedeniyle kaldırılan Aleyna Tilki ve Emrah Karaduman’ın “Cevapsız Çınlama” şarkısı yeniden YouTube’da yayınlanmaya başladı.

Published

on

“Telif” hakkı nedeniyle dün gecce yayından kaldırılan Aleyna Tilki ve Emrah Karaduman’ın “Cevapsız Çınlama” adlı parçası, yeniden YouTube’da yayınlanmaya başladı.

287 milyondan fazla izlenmeye sahip olan “Cevapsız Çınlama” adlı şarkı, “telif hakkı” nedeniyle YouTube’dan kaldırılmış, konuyla ilgili resmi Twitter hesabından açıklama yapan Emrah Karaduman ve Aleyna Tilki, durumun bir yanlışlıktan dolayı yaşandığını ve gerçek bir telif hakkı olmadığını duyurmuştu.

Emrah Karaduman, Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, “Arkadaşlar Aleyna’nın telif attığı bir durum yok, beraber gülüyoruz, YouTube’un bir açığı olsa gerek, yarın ola hayrola” ifadelerini kullanmıştı.

Aleyna Tilki de Twitter’dan, “Ben niye kendime telif hakkı koyayım. Aleyna Tilki tarafından telif hakkı yemiş video. Kendi kendime telif atmayacağıma göre.. Sahte kimliğimle, iznim olmadığını söylemişler.” mesajını paylaşmıştı.

Müjdeyi Aleyna Tilki Verdi

Aleyna Tilki, sosyal medya hesabı Twitter’dan şarkının yeniden YouTube’da yayınlanmaya başladığını duyurdu. Genç şarkıcı, “Videomuz geri geldi gençleeeerr” notuyla sevenlerine müjdeyi verdi.

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir