Connect with us

GÜNDEM

Cumhurbaşkanı Erdoğan Ankara’da konuştu!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara’da esnaflarla buluştuğu iftar yemeğinde bir konuşma yaptı. CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun başlattığı adalet yürüyüşüne değinen Erdoğan,

Published

on

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşmasından satırbaşları şöyle;

– Ülkemizde tarihinden geleneğinden bihaber birileri milletimizi utanmadan “Bu millet adam olmaz” diye aşağılıyordu.

– Milletimiz 15 Temmuz’da cevap verdi

– 250 şehit şehidimiz var, hala bizi aldatacaklarını sananlar var

– Çıkıyorlar şu anda yargılanıyorlar. A’dan Z’ye herşey yalan. Sanki bu kadar şehidimiz gazimiz yok. Kurtulamayacaksınız.

– Bu ülkede adaletin olduğuna inanıyoruz dolayısıyla adaletin pençesinden kurtulamayacaksınız.

– Bugün çıkmış Ankara’dan İstanbul’a yürüyor ya her geçen gün de bu yürüyüşteki seviye kaybı artıyor.

– Bugün grup toplantısını açık alanda yapmışlar kapalı alan herhalde sıcak geliyor ve oradan da bir ifade kullanıyor. Cumhurbaşkanı’nın yargıya talimat verdiği ile alakalı. Ve istifaya çağırıyor. Eğer olmazsa ben istifa ederim diyor.

– Yahu bu senin ilk defa değil ki. Sen bugüne kadar kaç defa bu şeyleri söyledin. Senin yalan makinası olduğunu bu ülkede bilmeyen kalmadı. Sen bir defa kendini bu ülkede ne olduğunu kabul ettirmişsin. Bu millet artık seni tanıyor. Eğer ispata yönelik bir şeyin varsa hukukta kaide şudur iddianı ispat et.

– Benim senden yargıda aldığım bir çok cezalar var. Alıyorum aldığım bedelleri de avukatlarıma söylüyorum sizde kalsın.

– Kayseri eski büyükşehir belediye başkanımız da maşallah bayağı bunlardan cezalar aldı o da sucuk olarak dağıtıyor Kayseri’de. Dürüst değiller.

– Bunlar şu anda terör örgütü ile el ele kol kola dolaşmıyor muydu? FETÖ ile de PKK ile de el ele kol kola geziyorlar. Kendini kurtaracaksan bunlardan kurtar. Bizim Allah’tan başka hesap veremeyeceğimiz hiç kimse bu dünyada yok.

– Şimdi yeni bir iftira daha atmışlar. Tayyip Erdoğan’ın 3 milyar dolarlık hazinesi varmış. Allah Allah… Onunla ilgili davayı da açacağız.

– Usanmıyorlar, uslanmıyorlar. “Nasıl olsa ceza az, tazminat küçük” diyorlar.

– Ne yaparlarsa yapsınlar biz yine yargıda bunları mahkum edeceğiz. Tazminat arkadan ceza.

– Şimdi, İstanbul’a yürüyorlar. Yolları açık olsun. Kamunun hukukunu bozmadan böyle bir hakları da yok fakat arkadaşlarımız hükümetimiz burada onlara anlayış göstermek suretiyle onlar bu yürüyüşlerini devam ettiriyorlar.

 

 

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir