Connect with us

GÜNDEM

Yangın kontrol altına alındı

İzmir’in Bayraklı İlçesi kırsal Doğançay Mahallesi yakınlarındaki makilik alanda, yangın çıktı. İtfaiye ekiplerinin yaklaşık 2 saat süren çalışmasıyla yangın kontrol altına alındı. Yangında 3 hektarlık makilik alan zarar gördü.

Published

on

İzmir’in Bayraklı İlçesi’nin kırsal Doğançay Mahallesi yakınlarındaki makilik alanda, bugün saat 01.00 sıralarında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Alevler şiddetli rüzgarın da etkisiyle kısa sürede geniş bir alana yayıldı. Çevre sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve orman işçisi sevk edildi.

Yangının söndürme çalışmalarının sürdüğü bildirildi.

YANGIN 2 SAAT SÜREN ÇALIŞMAYLA KONTROL ALTINA ALINDI

Henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangın, itfaiye ve orman Bölge Müdürlüğü ekiplerinin yaklaşık 2 saat süren çalışmasıyla kontrol altına alındı. Yangında 3 hektarlık makilik alan zarar gördü.

Yangın şiddetli rüzgarın da etkisiyle kısa sürede geniş bir alana yayıldı. Çevredekilerin ihbarı üzerine Orman Bölge Müdürlüğü’ne ait 15 arazöz, 5 iş makinası, 15 itfaiye ve yaklaşık 150 personel bölgeye sevk edildi. 3 hektarlık makilik alanın zarar gördüğü yangın, ekiplerin yaklaşık 2 saatlik çalışmasının ardından kontrol altına alınırken, herhangi bir can kaybı olmadı.

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir